Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ktoś się wybiera na medycyne ?
Collapse
X
-
takero ja ostatnio to tez od kolegi dostalem doszedlem do 10secundy to nei na moje nerwy i psychike nei lubei takich zeczy ale dla ciekawskich mam jeszcze inny link http://video.google.com/videoplay?do...utopsy&pl=true
Skomentuj
-
O kurcze ale ze mnie znieczulicaFilm jak film zebym zobczył to na żywo to pewnie odbiło by sie na mojej psychice, która już i tak jest nieźle skrzywiona :lol: troche przeraza mnie to że rozprawija sie z ciałem człowieka jak by to kurczak był.
Moze ktoś wie co później z takim człowiekiem a raczej z tym co po nim zostało robia skłdaja do kupy i zaszywają czy coś innego??
Ej w tym pierwszym filmiky tylko słysze dźwiek a obrazu nie widze jak to naprawić??
Takero a w czym chesz sie specjalizowac?? moze kiedyś będe sie u ciebie leczył
Skomentuj
-
ŁukaszN, <hahaha> U Takero Chcesz sieleczyc ? po tym co pokazal i napisal ze medycyna to ja bym wolal do weterynarza issc z bolem gardla <lol>.
Takie cialo albo resztki chyba ida do spalenia, z reszta sam nie wiem.
Jesli chodzi o to co cie przeraziloprzeraza mnie to że rozprawija sie z ciałem człowieka jak by to kurczak był
Sam jak bym pracowal po okolo 2 latach pewnie bylaby to dla mnie robota taka jak np. siedziec i pilnowac bramy. Idziesz bo chcesz zrabiac ( tyle :) )
Skomentuj
-
Film jak film zebym zobczył to na żywo to pewnie odbiło by sie na mojej psychice,
Z krojenia ludzie :)
Takero a w czym chesz sie specjalizowac??
Więc jeśli masz np jakieś skazy krwotoczne to wiesz
hellrider prawde mówi - po pewnym czasie można się przyzwyczaić...
Wiele dziewczyn na medycynie ma dzięki temu niezawodny sposób na schudnięcie
Skomentuj
-
Jeśli się dostane to będzie miał zajęcia z tego :)
no jak wiesz ja tez na medycynke bede staral sie dostac ale musze przyznac ze chemia i biola na luze ale fiza lezy;/ mam miesciac na nauczenie sie;p
no i chyba hirurg to jest to;p
btw. w realu takie akcje sa mniej drastyczne. przynajmiej dla mnie.
Skomentuj
-
kroja tam nieraz jeszcze ludzi z 2 wojny swiatowej zwloki nie zindentyfikowane ;d
akurat te zwłoki (stare) są już pokrojone i służą do prezentacji jakiegoś narządu czy budowy anatomicznej..
ja w tamwaju usłyszłem, że studenci medycyny mają 'opiekę psychologiczną' po uczestnictwie w sekcjach..
myślałem że sie zwine ze śmiechu.. :))) ludzie pieprzą głupoty, że aż nieraz strach słuchać.. :)
wiem co mówię..
Skomentuj
Skomentuj