Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ktoś się wybiera na medycyne ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ktoś się wybiera na medycyne ?

jeśli tak to :
    http://www.totallycrap.com/media/autopsy/

bleeee nie musiales mi robic smaka na jakies miesko przed snem :P

Skomentuj

Hmmm, ogolnie to tak samo jak w ksiazce z biologii tylko ze sie rusza

Skomentuj

fujjj !!!! to jest mocno obrzydliwe, jak mi to kumpel wysłał akurat jadłem i sie omało co nie pozygałem Nie lubie ogladać jak kogoś kroją <zygi>

Skomentuj

Nie zastanawia Was czasem jak człowiek w środku wygląda ?

Skomentuj

hehe Takero ty powinieneś iść na medycyne Bo ja bym nie mógł, zachewtał bym stół operacyjny lol

A co do środka ludzkiego ciała nie bardzo mnie to interesuje :P wole głosniki <lol2>

Pozdro

Skomentuj

takero ja ostatnio to tez od kolegi dostalem doszedlem do 10secundy to nei na moje nerwy i psychike nei lubei takich zeczy ale dla ciekawskich mam jeszcze inny link http://video.google.com/videoplay?do...utopsy&pl=true

Skomentuj

hehe Takero ty powinieneś iść na medycyne
                Ide na medycyne ;]
                Tj mam zamiar :)

[ Dodano: 2006-04-04, 09:13 ]
                Trzeba się już przyzwyczajać :)

Skomentuj

O kurcze ale ze mnie znieczulica Film jak film zebym zobczył to na żywo to pewnie odbiło by sie na mojej psychice, która już i tak jest nieźle skrzywiona :lol: troche przeraza mnie to że rozprawija sie z ciałem człowieka jak by to kurczak był.

Moze ktoś wie co później z takim człowiekiem a raczej z tym co po nim zostało robia skłdaja do kupy i zaszywają czy coś innego??

Ej w tym pierwszym filmiky tylko słysze dźwiek a obrazu nie widze jak to naprawić??

Takero a w czym chesz sie specjalizowac?? moze kiedyś będe sie u ciebie leczył

Skomentuj

ŁukaszN, <hahaha> U Takero Chcesz sieleczyc ? po tym co pokazal i napisal ze medycyna to ja bym wolal do weterynarza issc z bolem gardla <lol>.

Takie cialo albo resztki chyba ida do spalenia, z reszta sam nie wiem.

Jesli chodzi o to co cie przerazilo
                    przeraza mnie to że rozprawija sie z ciałem człowieka jak by to kurczak był
                    wydaje mi sie ze to jest juz tak po jakims czasie pracy. Tak samo jak TY bys kroil np. jak napisales kurczaka lub cos. Na poczatku bys to napewno robil jakos tak bardziej profesjonal, a potem jak idzie :). Tak samo jak ci co pracuja w ubojni. Widziales co tam sie dzieje ? Rzucaja przeciez mechem jak idze :)

Sam jak bym pracowal po okolo 2 latach pewnie bylaby to dla mnie robota taka jak np. siedziec i pilnowac bramy. Idziesz bo chcesz zrabiac ( tyle :) )

Skomentuj

Dla fanow takich filmow polecam zobaczyc film ktory jakis czas temu pojawil sie w kinach, pod tytulem Hostel. Niektore sceny sciaskaja cialo.. ;p

Skomentuj

Film jak film zebym zobczył to na żywo to pewnie odbiło by sie na mojej psychice,
                        Jeśli się dostane to będzie miał zajęcia z tego :)
                        Z krojenia ludzie :)
                        Takero a w czym chesz sie specjalizowac??
                        Póki co myślę nad hematologią...
                        Więc jeśli masz np jakieś skazy krwotoczne to wiesz
                        hellrider prawde mówi - po pewnym czasie można się przyzwyczaić...
                        Wiele dziewczyn na medycynie ma dzięki temu niezawodny sposób na schudnięcie

Skomentuj

Tato Muminkacieniacki ten film jest. Moja kobieta jest fanka horrorow. Ogladalem kiedys z nia film taki ktorego bym nie dal ogladnac swojemu dziecku nawet gdyby mialo 15-17 lat. Niestety nie wiem co to za tytol byl. Ale scey byly wrrrr, strach myslec nawet ( strach sie bac )

Skomentuj

Jeśli się dostane to będzie miał zajęcia z tego :)
                            ja mam przecieki ze jednak w taki rodzaj sekcji omija wszystkich studentow, to jest juz na specalizacji. jak chcesz byc patologiem;p

no jak wiesz ja tez na medycynke bede staral sie dostac ale musze przyznac ze chemia i biola na luze ale fiza lezy;/ mam miesciac na nauczenie sie;p
                            no i chyba hirurg to jest to;p
                            btw. w realu takie akcje sa mniej drastyczne. przynajmiej dla mnie.

Skomentuj

medycyna sądowa to jest to :)
                              a co do sekcji na studiach - tam ciała są mniej osobowe - ogolone i do tego kawał czasu leżą w formalinie więc podobno nie ma się do nich tak ludzkiego stosunku...

Skomentuj

a co do sekcji na studiach - tam ciała są mniej osobowe - ogolone i do tego kawał czasu leżą w formalinie więc podobno nie ma się do nich tak ludzkiego stosunku...
                                oj kolego.. tylko na anatomi prawidłowej.. :)

już troche w tym sie babram..

Skomentuj

a co do sekcji na studiach - tam ciała są mniej osobowe - ogolone i do tego kawał czasu leżą w formalinie
                                  ...i dla tego wole elektronike a zwłoki spalonego wzmacniacza nie odrażają

Skomentuj

u nas w szkoel nauczyciel opowiadal ktory ma znajomego na medycynei i kroja tam nieraz jeszcze ludzi z 2 wojny swiatowej zwloki nie zindentyfikowane ;d

Skomentuj

kroja tam nieraz jeszcze ludzi z 2 wojny swiatowej zwloki nie zindentyfikowane ;d
                                      tiaaa... :) pewnie.. :) normalnie nieraz niestworzone historie są..
                                      akurat te zwłoki (stare) są już pokrojone i służą do prezentacji jakiegoś narządu czy budowy anatomicznej..

ja w tamwaju usłyszłem, że studenci medycyny mają 'opiekę psychologiczną' po uczestnictwie w sekcjach..
                                      myślałem że sie zwine ze śmiechu.. :))) ludzie pieprzą głupoty, że aż nieraz strach słuchać.. :)

wiem co mówię..

Skomentuj

ja tam dokladnie neiwiem napisalem to co uslyszalem a czy to jest prawda czy nei to jzu nei mnei oceniac ;d

Skomentuj

Czaruję...
                                        X