Czy mozliwa jest taka opcja w tym forum ..wiem ze to bardzo uzyteczne.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Punkty - Pomógł
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Możliwa jest, ale w nowszej wersji mechanizmu by Przemo (w obecnie zainstalowanej trzeba by ręcznie dodać moda).
Co do użyteczności bym się spierał: na wielu forach powoduje to emfatyczne dyskusje o zasadności przyznania komuś punktu "pomógł" lub braku takiej reakcji mimo, że była ona oczekiwana przez piszącego pomocny (w mniemaniu autora) post.
-
A ja tam ni epatrze na ilosc odpowiedz zeby sprawdzic kto jest dobry w tych sprawach :) Tylko poczytam pare postow i mniej wiecej wiem co kto potrafi i o co kogo sie pytac. Dodanie takiej opcji na tym forum wiaze sie z cudem. POzatym jak ktos wyzej pisal Na 100% byly by rozmowy w stylu: ZA CO MU PUNKTA, Przeciez on nic nie dowoidl itdd... Moim zdaniem to by bylo bez sensu.....
Skomentuj
-
no te cale rangi to jedno wielkie nieporozumienie.. co z tego ze ktos ma specjaliste jak sie pyta w jaki sposob podlaczyc tda ;] nie bede wymienial to to nie na miejscu ;]
a te punkty pomogl... tez uwazam ze potem ludzie sie burzą, ze nei dostali "pomógł" jak pomogli, bo ktos, kto pytal nie mial pojecia ze taka opcja istnieje ;]
Skomentuj
Skomentuj