Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okleina do subwooferka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Okleina do subwooferka

witam mam taki maly probblemik ostatni też troche skladam kolumn ale przewżnie dla siebie czy dla kolesia, ale jakoś tak na super estetyce mi nie zalezalo ale teraz mam takie zamuwienie od typa i on chce zeby to jakoś porządnie wyglądalo zarówno jak gralo i nie wiem jaką tu trzeba to okleine jakie to są ceny tego i gdzie najtaniej kupić ??
    zgóry dzieki za odp

temat raczej przeniesc do OT.
    a co do wykonczenia to fornir.
    ziąą

Skomentuj

Też polecam fornir, jest to bardzo ładne wykończenie :)

Skomentuj

A ja polecam zasady gramatyki a potem fornir :)

Skomentuj

ja terz robie blendy, ale jakos mnie nikt niepojehal nigdy. czego to tak ?
          A tak na powaznie to Fornirexior (fornir) :) W sumie zalezy do czego , jesli chodzi o suba samochodowego to kocyk :]

Skomentuj

Nie chodzilo mi o bledy bo o nie to jakos specjalnie sie nie czepiam, zreszta jak kazdemu od czasu do czasu zdazy mi sie postawic byka. Ale zdanie ktore ma tak dlugie zdanie to troche ciezko sie czyta nawet w myslach (chodzi o zdanie w pierwszym poscie).

Skomentuj

Tato Muminka Ja Cie doskonale rozumiem choc sam nei jestem asem z Polskiego :] ehehe ,,, ale postrzymam Twoja wypowiedz, ze nawed dlugie zdanie jest zle czyac z taka iloscia blegow. Dlaczego zmieniam temat ?? w koncu to off topic :P hehe.

Skomentuj

Daj sobei spokoj z okleina za 30-50zł mozesz miec fornir z allegro z przesyłka a efekt bedzei o niebo lepszy

Skomentuj

Czaruję...
                X