Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spot u Umberto

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Spot u Umberto

Rusza projekt pod tytułem SPOT U UMBERTO!! tu będziemy się wypowiadać na temat ogólnopolskiego spotkania Diyaudio.

TERMIN ZOSTAŁ JUZ USTALONY NA 23 Kwietnia 2006 roku :)

prosze niezaśmiecać tematu jakimiś bezcelowymi wywodami że i tak się nieuda że mi niepasuje że lepiej było by w mieście XXX albo YYY

Bedzie z Wami ojciec prowadzacy ale tylko oralnie tfu...pii.... matiz....werbalnie....

Skomentuj

a gdzie mieszka umbrerto? ile bedzie trwac spot?
      ????
      co bedzie w rogramie?

Skomentuj

Jeśli ktoś jedzie ze śląska samochodem to ja bym się zabrał.

Skomentuj

standartowe gadanieoo glosniczkach czy jakas imprezka z dziolchami miastowymi albo i nie :P

Skomentuj

Ja mam pytanie miał być w czerwcu a tu kwiecień niestety w czercu mogę jechac teraz nie bo szkoła.

Skomentuj

Słuchajcie,SW troszke namieszał.Ten spot mam związek z pewna niespodzianką.I tyczy raczej kilku godzin.I bardziej się skłania to ludzików z okolic typu wawa.
              Sprawa omawiana w innym temacie jest jak narazie aktualna choc pewne rzeczy mi sie troszke komplikują,no ale może się uda przeciągnąć.

Skomentuj

lubie niespodzianki wiec sie pisze....( juz po wszystkich radach bezradnych nauczycieli bedzie) wiec jak miejsce wolne sie znajdzie to zium...

Skomentuj

Kudłaty, bez ciebie to by spota nie było,sądziłem ze wiesz o tym :)

Skomentuj

mam nadzieje ze jakas dobra niespodzianka... np czy to moze nowa szafa na glosniki :>?? nie no dobra nie mow nie mow...bedzie o czym myslec przez swieta

Skomentuj

Sza!

Skomentuj

Zamawiam - juz zamawiam - zdjecia szczek na podlodze. Musze to zobaczyc

Skomentuj

<niespodzianka:P>
                          To kto jedzie ?

Skomentuj

Czemu mi sie wydaje ze wiem o co chodzi :> Chyba umberto już coś wpominał na temt niespodzinki :]

Skomentuj

oj dajcie juz spookj niespodziance... ma byc niespodzianka.. narazie trzea wiedziec kto jedzie... niespodzianka bedzie na koncu a kto normalny zaczyna od konca?

Skomentuj

takero, skorzystaj z "edit" :P

Skomentuj

Ehhhh, nie ma bata, jeśli można się załapać na tą małą kameralną imprezkę to proszę o zapisanie mnie na listę, zawsze chciałem poznać Umberto i innych kolegów, tym bardziej, że przejeżdżam niekiedy dwa razy w tygodniu przez ta piękną miejscowość w której mieszka twórca spotu, może nawet zabiorę swoje kolumny bo jak na razie nie mam na czym sprawdzić co one naprawdę potrafią

Pozdrawiam

Skomentuj

Umberto czy ta niespodzianka to to co zgadłem w rozmowie z Toba na GG??? niechce wysypać ale chyba wiem co:]

Mama pytanie jedzie ktoś z okolic wrocka jakby jechał to bym sie jednak skusił posluchać niespodzianki bo raczej wiemm jakiej:]

Skomentuj

no a moze umberto chce pokazac laurke od swojego dzieciaka no dajcie spokoj z ta niespodzianka..

Skomentuj

JA bym chetnie sie zjawil ale 23 nie dam rady...
                                        ... w czerwcu bede bankowo :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X