Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spot u Umberto

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Łooo.... i Ty jeszcze na klawiaturze piszesz:P cos slabe to wino :P

Skomentuj

Dobry wał niejest zły :)

Skomentuj

Nie slabe wino, jeno trening wieloletni :) (a ile razy porpawialem posta to loo..)

A sie dzialo, jak zaluje, ze tylko wirtualnie...

Skomentuj

umberto, czy mi się zdaje czy usztywniłeś wylot tuby przegrodą?

Skomentuj

Tak,masz racje,obecnie z tym walcze,jak i z politurom.I za to sie jedna tak z lekka błyszczy.Ale będzie docelowo szyba.

Skomentuj

Niestety wóz siadł mi bez przyczyny i dlatego nie mogłem być :/
              Dopiero ok 20 go naprawiłem :/
              Na szczęście daewoo to prosty wóz w obsludze - odłączyłem wszystko co się dało=
              co było widoczne w komorze silnika, podłączyłem i zadziałało
              Niestety za późno :/
              No cóż ...

Skomentuj

Umberto,wypowiedz sie na temat tych tub,co zmodyfikowane i jak to gra,reszta chyba zalana w trupa :P

Skomentuj

takero, baty masz,wiesz? I co ja mam z tymi budkami robić?No ale dla ciebie przetrzymam,spoko.Ale żałuj żes nie był.Fajowo było
                  Tasior, ja się nie wypowiem,było by to mało miarodajne,wole o opinie bezstronne.

Skomentuj

takero, no widzisz.. a moje dełu mimo że ze dwa miesiace nie umyte jakoś dojechało :P

Skomentuj

I dośc fajnie odjechało....
                      Ale odjazd tatusia...no nie,dostanie lanie jak go dorwie normanie,ech...trza było to widzieć ;]

Skomentuj

I co ja mam z tymi budkami robić?
                        Grill się jeszcze pali ?
                        Nie no żartuje - coś się wymyśli :)
                        Viper, masz hej endowe dełu, różnica pomiędzy tico, a lanosem to jak pomiędzy 999 a stxem ;]
                        Tyle że moje pali 6l gazu ;]
                        Teraz najblizszy spot najbliżej po maturce :/

trza było to widzieć ;]
                        trza było film nakręcić ;]

No niestety - dla mnie wóz musi być ekonomiczny i dość tani w obsłudze...

Skomentuj

a co tatus zrobil?? ja tatusiowi musze buziaka za podowzke dac ...niespodzianka byla niespodziewana jak to niespodzianka......

Skomentuj

Umberto,opowiedz :)

Skomentuj

umberto opowiedz bajke na dobranoc...... dran.. chcail mnie upic ale tatus mu nie dal ... oj w wakacje bedzie sie dzialo oj bedzie tylko tomasz niech przyleci.. bilet mu kupie

Skomentuj

Viper, masz hej endowe dełu, różnica pomiędzy tico, a lanosem to jak pomiędzy 999 a stxem ;]
                                to rześ mi przysrał.. :P ale i tak po zatankowaniu pod korek na orlenie zaczął tak fajnie silnik przerywać itp.. dobra wacha bez dwóch zdań :]

Mówisz 6l/100? hehe, ja tam i spowrotem spaliłem około 7l a cisnąłem równo :P szczególnie w drodze powrotnej..

Skomentuj

Kudłaty, to kiedy znowu sie zabieramy za tyskie?Ja do tej pory smaka szukam...
                                  I nie myśl że sie wywiniesz od następnego razu,nie ma kudłatego= nie ma spotu i kropka ;]

Skomentuj

Zara zara... mnie wlasnie z lotniska odebrali - o sssooo chocciii ? o ssoo chocciii? mam jakies omamy alkoholowe, ze gdzies jakis grill, jakies tuby, sluchac mi kazali, cos lecialo, wozili mnie.... lucciiee co za dzien...

Skomentuj

umberto, następny spot musi być koniecznie 2 dniowy.. co by sie napić.. i mieć jak wrócić :P

Skomentuj

następny spot musi być koniecznie 2 dniowy.. co by sie napić.. i mieć jak wrócić :P
                                        Haha zgadzam sie

Skomentuj

widze ze o szczegolach sie dowiemy dopiero jutro jak wiara wytrzezwieje :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X