Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spot u Umberto

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tomciu,dortmund,dortmund,i wszystko
    Pozdro dla Ewy,a raczej dla jej szanownej cierpliwości i wyrozumiałości.Do juterka,na skajpie

Skomentuj

ja sie nie wywijam tylko bede musial babe udobruchac albo poprostu zabrac ze soba... a jak nie babe to jakas koncowke mocy ..najciekawsze jak tatus mnie odwioz i pierwsze co to do niej pojechalem... i co?? i chodzi na dol i mowi... "ale ty pijany jestes " ehh strac sie trzea... w wakacje jak bedze gdzie to bierzem rozen i kuraka i przeca nie ma co gadac. browar w dlon i sluchamy

Skomentuj

Kudłaty, najlepiej weź "babe" ze sobą.Będzie bezpieczniej.I dla Ciebie i dla mnie

Skomentuj

Niespodzianka była,ale o tym może powiedziec tylko Viper,Kudłaty czy Tato Turbo

Noto wreszcie by ktoś coś mógł powiedzieć......... nie zasne! :P

Skomentuj

Mówisz 6l/100? hehe, ja tam i spowrotem spaliłem około 7l a cisnąłem równo :P szczególnie w drodze powrotnej..
            ja licze po wawie, z korkami itp, w trasie schodze poniżej 5 ;]
            Pozatym ja nie musze butować bo wóz tak samo "dynamicznie" jeździ niezależnie od niczego ;]

Co tak mało tych fot ?

Skomentuj

no to mowie co za niespodzianka... kurde mozna bylo przyjechac i posluchac to byscie wiedzieli... chodzi o horny..masz racje bedzie bezpieczniej ...znajde jakies dogodne miejsce zeby ci przeslac fajne kawalki

Skomentuj

to ze horny to juz wiemy... ale jak to gra.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                  Mówisz 6l/100? hehe, ja tam i spowrotem spaliłem około 7l a cisnąłem równo :P szczególnie w drodze powrotnej..
                  ja licze po wawie, z korkami itp, w trasie schodze poniżej 5 ;]
                  Pozatym ja nie musze butować bo wóz tak samo "dynamicznie" jeździ niezależnie od niczego ;]

Co tak mało tych fot ?
                  mój po warszawie to na powietrze jeździ :P

Fotek mało bo ogólnie to sprzętu sie słucha a nie robi mu zdjęcia :P a poza tym żałuj, że Cie nie było..

Skomentuj

eeeeeeeeeee... no a jak myslisz???

Skomentuj

a poza tym żałuj, że Cie nie było..
                      żałuje :P
                      tak to jest jak się nie ma czasu gaźnika ustawić i paru szitów wymienić ;]
                      Z pompą paliwa też coś nie tak,ew z kanałem odplywowym...
                      Fotek mało bo ogólnie to sprzętu sie słucha a nie robi mu zdjęcia :P
                      no dobra, ale 5 fot to mało tak czy inaczej ;]
                      TYLE aparatów, a tyle fot ;]

Skomentuj

Spot byl super bardzo mila atmosfera. Prosty dojazd.
                        Naprawde jak na dzialeczce tylko jeszcze ciut zimno. Ale w lecie bedzie wypas. Grillik.
                        Nastepnym razem wezme swojego suba, CD maranza. ...a i nie pojawie sie bez dwoch 18" w bagazniku:) !!! w 50L obudowach :P :)

UmbertoRodzina suuuuper wielka goscinnosc. Zona i dzieciaki super. I mega|turbo|nitro pies :) (jeszcze sie smiejemy z Ania jak biegal).

Co do niespodzianki to faktycznie udana konstrukcja. Duza przestrzennosc. W ogole bardzo dobry projek. Umberto przesadzil z subwooferem hihihi potwor :)

Były jeszcze inne zdjecia bo kobiety nasze chodzily nago ale je moderator wykasowal hihihi (zartuje)

Mam nadzieje ze nie nakuzylem za bardzo :( glupi jestem i nie pomyslalem.
                        A samochod mieli kolami bo wczoraj pogialem felge i mialem zapas.

Skomentuj

To moze teraz na spokojnie? i trzezwo :)
                          Kolejne fotki beda? I opis tych hornow? :)

Skomentuj

Umberto jesli mozesz oczywiscie napisz cos o modyfikacji tubek, co zmieniles w projekcie i jak sie to ma do starszej wersji. bardzo mi na tym zalezy;]
                            z gory wielkie dzieki!

Skomentuj

Wczoraj juz padlem kurde... Wszystko byloby dobrze, ale dlaczego mam kolo siebie torbe jeszcze nie rozpakowana? Czy ja gdzies jechalem, lecialem?... Kurde flak moze mi ktos w koncu powie dlaczego mam sniaki nie powiem gdzie, na raczkach od torby naklejki "Pyrzowice" i "Dortmund" ? He? Juz sie napic nie mozna bo czlowieka przetachaja zaraz...I gdzie jest do cholery moj lewy glan?

Najgorsze, ze nie pamietam jak to kurde gralo w koncu

Skomentuj

sadze ze nie ma co teraz rozprawiac na temat tego co bylo tylko trzeba kombinowac cos nowego...co ty na to Huercik?? a i trzeba pogratulowac wysilkow pan gospodyn..(zawsze sie o tym zapomni i teraz wstyd jak pierun)...pycha kurak byl ... tylko tym razem przezorny wpadne z zapasami jakimis bo tak glupio...

Skomentuj

Kudłaty, wiesz że ze mną to jak z dzieckiem,za rączke i do baru
                                  No ale co racja to racja,było minęło i nie ma sie co rozwodzić,trzeba myśleć przyszłościowo ;]

A ja jeszcze wczoraj politure nakładałem,no i dziś ponownie

Skomentuj

Nosz pieknie.... PKP... Warto sie pomeczyc z tym rozmasowywaniem...

Skomentuj

Mogę tylko cicho powiedzieć,ludzie,nie kaleczcie forniru lakierami.Politura nie jest droga a efekt zajebisty,ale nalezy pamiętac o zakupie pyłu pumeksowego.Taka kombinacja powala.

Skomentuj

ja wole matowy lakier

Skomentuj

politura jest fajniejsza.. napewno w dodtyku troche roboty ale trwale i naprawde efektowne...lakiery tego tak nie oddadza co kto lubi... mnie sie to podoba chco za cholerenie wiem jak to sie robi... raczej malo stycznosci przy procesie powstawania...napisz pozniej jakis tutorial do tego

Skomentuj

Czaruję...
                                          X