Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Oprogramowanie do rysowania kolumn?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oprogramowanie do rysowania kolumn?

Czy ktos z was wie jakim programem zostal wykonany ten rysunek http://i79.photobucket.com/albums/j1...esign-42in.gif
    Ewentualnie jakie inne programy pozwola mi osiagnac podobny efekt, policza pojemnosc obudowy po odjeciu przegrod, rozrysuja jak ciac plyte MDF itd.

auto cad ale takie programy sa bardzo drogie :P a nauka ich trwa miesiacami ...

Skomentuj

Auto Cad może i drogi, ale oryginalny :p
      Ostatnio na DC spotkałem sie z wydaniem 2006 :] Z resztą na różnych p2p są eBooki do nauki.

Skomentuj

Kundziu, cyba nie rozumiesz mojej intencji z napisaniem ":P" :P

Skomentuj

AutoCad, przedstawiony przez Ciebie rysunek pochodzi właśnie z ACada.

W sieci są eBooki oraz poradniki na www. Wystarczy po-Google-ować. Cad nie jest taki trudny, też wydawało mi się, że jest nie do okiełznania.

Skomentuj

Nadzik: Rozumiem.... Z resztą, ostatnio w moim mieście posiadanie nielegali jest utrudnione. Jakieś 2 tyg. temu policja ostro jechała ludzi z naszego lokalnegu huba. Pare osób dostało spore grzywny. Wiem też że przebieranicy wchodzą do domów, przedstawiają lewe legitymacje i nakazy, birą kompa pod pache i do domu, że niby dowód rzeczowy...
            Taka mała dygresja. Już nie zaśmiecam forum.

Skomentuj

Rysowania prostych rysunków można się nauczy bardzo szybko. Przy bardziej skomplikowanych trzeba mie niestety pewną wprawę.

Skomentuj

Czaruję...
              X