Samsung 173P jest w tej samej cenie co belinea 101915.
Pierwszy to 17", drugi to 19".
Czy ktos porownywal na zywo te dwa monitory, moze cos polecić?
aktualnie tez szukam czegos dla siebie ale nie jest to łatwe zadanie. Szczegolnie ze mam teraz 19" LG z dobrym obrazem i nie chce sie przesiasc na jakis szmelc ;>
Ja jak możesz przeczytać wcześniej mam samsunga 173p + i co tu dużo mówić najlepsza 17 do 3kzł
jak kupisz beline to masz większą przekatną ale jakośc obrazu nie dorówna samsungowi na 100%
maxdila, powiedz mi jak jest z ustawieniami parametrow na tym Twoim monitorze ?
czytalem ze aby cos zmienic (ustawic) trzeba zainstalowac specjalny program w systemie
i za jego pomoca odbywa sie regulacja parametrow
-jedna osoba pisala iz po k\rotkim czasie ta aplikacja sie wiesza i trzeba sie spieszyc, to prawda ?
ja mam winde xp plus SP1 i ani razu mi sie nic nie zdażyło
i tak potwierdzam do regulacji/kalibracji tego monitora trzeba zainstalować program (który jest b, łatwy w obsłódze i posiada już ustawienia dla np. internet, gra, film)
w takim monitorze sterowanie wszystkimi opcjami za pomocą OSD monitora to by była męka, przy takiej klaskie monitora musiał bys siedzieć godzine nad guzikami w monitorze
tak że nie martw sie wszystko jest ok
Mialem okazje porownac dzis prace na 17'' i 19'' . Roznica glownie taka ze na 17'' ikony i czcionki wygladaja jak glowki od szpilki natomiast na 19'' nie ma problemu. Obydwie wielkosci matryc pracuja w tych samych rozdzielczosciach jak wiadomo.
Skomentuj