Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Shranzowy kawałek :)----> Do ocenki !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Shranzowy kawałek :)----> Do ocenki !!!

Siema.
    Jeżeli moge wzóce wam do ocenki swój najnowszy kawałek Montowany po raz pierwszy w Resonie i Fruity Loopie.

Muza oczywiscie HardTechno (Shranz).

Jest to jeszcze najbardziej okrojona wrsja, beda jescze jakies fajne wstawki i obróbka w cooledicie:]

LINK

A tu jest wczesniejszy kawałek ale to tylko z Fl :) [Początki :P]

LINK

Przester.. przester... i jeszcze raz przester...tego sie wogole sluchac nei da...
    Kiedys podobne kawalki ale tam przesterow nei bylo... no moze troche ale na pewno nie takich....

Skomentuj

po 2 sekundach wyladowal w koszu....

Skomentuj

to jest taka muzyka kur..... to tak jakbys napisal ze w techno jest kickbass....

Skomentuj

Maxi--> w tym pierwszym kawałku nie ma prawie wgóle przesterów, tak poprostu sample zmontowałem, a co drugiego kawałka jest tam delikatny przester.

A co do samych przesterów poprostu taka muzyka, ja tak tworze i tak bedzie:) Jak wam nie pasuje ze dałem tu do oceny to mozna usunac :]

Ale wim ze na tym forum jest przynajmniej 5-6 osób słuchajacych takiej muzy:P

Pozdro

Skomentuj

No to sie nie znam... wg mnie tego sie sluchac nei da:P

Skomentuj

Shranz taki jest poprostu. Są kawałki z jeszcze wiekszym przesterem.

Ja nie namawiem nikogo do sciaganie tych kawałkow na siłe i do słuchania tej muzy, bo wiem że ludzią sie to nie podoba

Skomentuj

niech mi ktos posle na mejla ten utwórek bo niechce mi sie ściagac

marekxyz@o2.pl

posłuchamy i ocenimy

cos tam mówici o przesterze eh, przester w muzie ??? ktos zachorował chyba jak sadzi że przester w utworach nawet w tym rodzaju jest czyms normalnym, przester to przester, każdy dźwiek powinien byc wysterowany na normalnym poziomie a że brzmi jak przester to inna sprawa he

Skomentuj

hmm, nie słucham takiej muzyki, ale zastanawiam się czy to w ogóle muzyka - usunąłem w CoolEdicie szumy i... nic nie zostało :)

Skomentuj

no i ja sobie zassalem.
                    to nie dla mnie. mi sie nie podoba...
                    -to chyba nie muzyka?;p

Skomentuj

SCIERA, wyśłij mi te Twoje wypociny na maila, bo nie mogę ściągnąć...

[ Dodano: 2006-04-22, 15:42 ]
                      ściągnąłem to i powiem że jest do dupy...
                      nie wiem gdzie ty tam użyłęś reasona i FL, jak do takiego czegoś starczył by ci tylko byle automacik perkusyjny...
                      a co do przesterów... hmmm... jest róznica między muzyką z przesterowanych sampli (awentualnie lekki distortion na trackach), a przesterem całego miksu... i nie jest to żaden lekki przester
                      załadowałem ten kawałek do sound forge'a i wygląda tragicznie, to jest jeden wielki clip...
                      poziom rms wynosi okolo -2dB a to jest masakrycznie dużo...
                      w momencie gdzie robi się "ciszej" poziom spada do około -12dB
                      następnym razem weź jakiś programik do obróbki dźwięku i usuń stałą składową

co do walorów artystycznych nie będę się wypowiadał...

Skomentuj

Niema sie co denerowować, poprostu jest to nagrane zbyt głośno i sie cyrki dzieją mimo że dźwiękówka cicho ustawiona.... mnie sie nawet podoba tylko wysokie tony mózg wywalają nawet przy cichym słuchaniu, są charczliwe i nienaturalne przez te głośność...

Skomentuj

SCIERA, zanim coś napiszesz to postaraj się ochłonąć...
                          Każdy post z wyrażeniami tego typu zostanie natychmiast usunięty.

Skomentuj

hehe... kolejny niedoceniony artysta
                            może jeszcze ktoś z forum tworzy muzyczkę??
                            chętnie posłucham...

Skomentuj

Overclocker i reszta
                              czy wy niekumacie ******* ze to jest taki typ muzyki?
                              jesli wam sie niepodoba to niesluchajcie,komus sie napewno spodoba.

Skomentuj

ja do cholery nie mówie ze te kawałki sa wypasione

Ale pytałem sie na innych forach muzycznych, gdzie ludzie sie znaja na muzyce i nie dostałem takcih opini jak tutaj na forum

Overclocker, co do głosnosci jest to troche za glosno(jeśli mówimy o linku pierwszym), ale dopiero zauwazyłem to jak przesiadłem sie na kolumny ze sluchawek.

A w tym drugim jest juz dosc mocny przester, ale to były początki i tak najlepiej wychodzilo

Wogóle pisałem ze to jest najuborzsza wersja. Został jeszcze tydzien, dwa roboty nad tym :]
                                Ps.
                                chociaż jeden normalny Tasior zrozumiał o co chodzi :]

Pozdro[

Skomentuj

Zamieszczone przez SCIERA
                                  chociaż jeden normalny Tasior zrozumiał o co chodzi :]
                                  hehe... normalny...

Zamieszczone przez Tasior
                                  czy wy niekumacie ******* ze to jest taki typ muzyki?
                                  Tasior, możesz ******* nie przeklinać na forum?? myślisz ******* że jak ******* zagwiazdkujesz to i ******* owo, to nie będzie tego widać??

[ Dodano: 2006-04-24, 11:22 ]
                                  SCIERA, zapomniałęm dodać... nie zrażaj się krytyką, rób swoje, a napewno kiedyś dojdziesz do czegoś wartościowego...
                                  życzę sukcesów
                                  pozdro

Skomentuj

Rozmowy nie na temat kawałka proszę przenieść na gg lub pw.

Skomentuj

n oto wykasuj w takim razie tez reszte postów nienatemat a nie tylko ostatni,he?

Skomentuj

Dlatego żę ostatni był kompletnym OT ktory nie mial nic wspólnego z kawałkiem.
                                        Pozatym rozmowy na takie tematy prowadzi się w realu lub na gg, a nie na forum...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X