Ostatnio trafiłem na taką stację http://allegro.pl/mikroprocesorowa-s...112496152.html
Dogadałem się z kolesiem i za 370 z wysyłką mi ją puścił.
Dzisiaj przyszła i jak na razie jest całkiem przyjemna, szybko grzeje, kolba się nie nagrzewa (jak to mam miejsce u chińczyków), są 3 nastawialne preserty. Jedyny minus to dość sztywny kabelek.
Dlaczego w okazjach bo może jeszcze gościu będzie miał takie, z tego co wiedzę to puszcza dużo sprzętu w obieg.
Cena sklepowa ponad 800zł, u niego jak pisałem 370zł z wysyłką i rachunkiem.
a jak z grotami? mozna dokupic za normalne pieniadze? moj chinczyk byl ok do puki nie musialem grotu wymienic, oryginalny pasowal na lekki wcisk a te dokupione maja spory luz i przewodnosc termiczna znaczaco spadla :/ smd mozna jeszcze polutowac ale cos wiekszego, czy grotem z mniejsza koncowka to juz nie bardzo...
Grot w standardzie jest dość duży - końcówka ma jakieś 2-3mm szerokości, do smd trzeba dokupić jakiś szpikulec.
Groty są i nie ma problemu z dostępnością z tym że ceny 40-70zł ale za kupnem przemawia na nasze warunki pracy długowieczność.
Ha,to mój sprawdzony dostawca i mogę miec praktycznie wszystko do 10 dni w cenach do 30% -40% taniej niż u nas-asortyment jest nowy,pakowany fabrycznie.O konkrety musze pytac...
A co potrzeba?
Skomentuj