Ach wziołem 4sz przydadzą się dwa na pewno pójdą do auta.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Okazje na ALLEGRO !!!
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
mIKI, ja już wpłaciłem kase, jak chcesz to powiedz zeby twoje głośniki dorzucili do mojej paczki. Ja później potwierdze :)
P.S. mIKI ja mam ARN116, niedługo sie nimi pobawie, wiec dam Ci znaćA jak chcesz jakieś pomiary to Yoshi kiedys miał te głosniczki (arn116) wiec pewnie i je pomierzył
Skomentuj
-
Hej mam te głośniczki, kupiłem je do samochodu. Jestem w trakcie ich montażu wiec nie wiem jeszcze jak będą grały w aucie, ale testowałem je w domku.
Podłączyłem zamiast sc10n i grały bardzo przyjemnie. Troszke inaczej niż viaston, Sc10n gra delikatnie, a missiony troche jakby bardziej zapiaszczone, ale jak za 8 zł to super.
Tak na słuch to mają wmiarę równą charakterystykę. Przenosza tak gdzieś do 16-17kHz. Ale to trzeba by obadać. W sumie jak znajde chwil to postaram sie je pomierzyć. Wcześniej o tym nie pomyślałem :)
Pzdr Devolt
Skomentuj
-
Testowałem je na CD tłoczonym - nie używam MP3 do testów :)
Ale całkiem możliwe, że nie były jeszcze wygrzane, pograły u mnie raptem ze dwa dni.
Teraz tak sie zastanawiam, co musze zmienić w zwrotnicy, bo nie wziołem pod uwage ze to 8 ohm :)
Mam taką od zestawu tonsil speed 1700, jest tam podział 3500hz lub 6000hz do wyboru, ale dla 4 ohm zapewne.
P.S
Powoli kończe zabudowe pod missionki :)
Skomentuj
Skomentuj