Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ach wziołem 4sz przydadzą się dwa na pewno pójdą do auta.

Skomentuj

No i ja łyknołem, ale jeszcze ze 2 szt. by sie przydały :)

Skomentuj

ŁukaszN, pisz do nich - maja tego wiecej :P

Skomentuj

pisałem pisałem, teraz czekam na odpowiedź Wystawili by wsystko co maja a nie bawia sie w aukcje po 8szt. :cool:

Jedna parke ożenie z ARN116 a druga wspomoże ARZki (jak narazie w celach testowych)

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
            druga wspomoże ARZki
            niewiem czy SPLu im starczy :|

Skomentuj

http://allegro.pl/item429267351_glos..._1_2_5_cm.html

No to jeszcze raz

Skomentuj

ŁukaszN, tez wzialem na probe 2szt. moze wspolna wysylka?:)

[ Dodano: 2008-08-31, 19:34 ]
                ps. ktos ma pomierzone te glosniczki?
                wydaje sie idealne do ARN116.

ciekawe tez moga byc do auta

Skomentuj

mIKI, ja już wpłaciłem kase, jak chcesz to powiedz zeby twoje głośniki dorzucili do mojej paczki. Ja później potwierdze :)

P.S. mIKI ja mam ARN116, niedługo sie nimi pobawie, wiec dam Ci znać A jak chcesz jakieś pomiary to Yoshi kiedys miał te głosniczki (arn116) wiec pewnie i je pomierzył

Skomentuj

No jak by się znalazł jakiś projekcik zwrotki to chętnie bym z niego skorzystał jak by mi ktoś go użyczył.

Skomentuj

ŁukaszN, wplacilem i napisalem ze maja wrzucuc do twojej paczki - oddam ci polowe za wysylke

Skomentuj

Spoko maroko
                        Potwierdziłem ten pomysł u sprzedawcy.

Skomentuj

Hej mam te głośniczki, kupiłem je do samochodu. Jestem w trakcie ich montażu wiec nie wiem jeszcze jak będą grały w aucie, ale testowałem je w domku.
                          Podłączyłem zamiast sc10n i grały bardzo przyjemnie. Troszke inaczej niż viaston, Sc10n gra delikatnie, a missiony troche jakby bardziej zapiaszczone, ale jak za 8 zł to super.
                          Tak na słuch to mają wmiarę równą charakterystykę. Przenosza tak gdzieś do 16-17kHz. Ale to trzeba by obadać. W sumie jak znajde chwil to postaram sie je pomierzyć. Wcześniej o tym nie pomyślałem :)

Pzdr Devolt

Skomentuj

Zamieszczone przez devolt
                            Troszke inaczej niż viaston, Sc10n gra delikatnie, a missiony troche jakby bardziej zapiaszczone,
                            z czasem sie wygrzeje i sytualcja sie poprawi. jednak ta cecha nadal zostanie. ale wcale nie sa zapiaszczone - zmien zrodlo na przynajmniej FLAC :P

Skomentuj

Teraz pól forum będzie miało w autach te misionny :) ja je będe żenił z visatonami w100sc (leżą i się kurzą). Pójdą do golfa na przód. Obserwójąc aukcje to schodzą lepiej niż ciepłe bułeczki :)

Skomentuj

Testowałem je na CD tłoczonym - nie używam MP3 do testów :)
                                Ale całkiem możliwe, że nie były jeszcze wygrzane, pograły u mnie raptem ze dwa dni.
                                Teraz tak sie zastanawiam, co musze zmienić w zwrotnicy, bo nie wziołem pod uwage ze to 8 ohm :)
                                Mam taką od zestawu tonsil speed 1700, jest tam podział 3500hz lub 6000hz do wyboru, ale dla 4 ohm zapewne.

P.S
                                Powoli kończe zabudowe pod missionki :)

Skomentuj

nowa okazja
                                  http://allegro.pl/item430376121_gdn_...nd_by_stx.html

Skomentuj

http://allegro.pl/item429464231_rave...w_91_8_db.html

Do taniego car audio moze byc

Skomentuj

okazja ?

http://allegro.pl/item433314408_lamp...3p_i_6p3s.html

Skomentuj

Nie na temat...
                                        oooo moje dwie lampki :mrgreen: poznaje po plamce na opakowaniu :mrgreen: hehe

bez zdjęć wnętrza ja bym nie ryzykował

Skomentuj

http://www.monacor.com.pl/catalogue-...omp=0&Hier=6&M

? :wink:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X