http://www.allegro.pl/item597679519_..._koncowki.html Myślę że cena ciut niższa niż normalnie :wink:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Okazje na ALLEGRO !!!
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez cursorhttp://www.allegro.pl/item595501202_clarion_drx9375r_dph9300_cdc1235.htm l
Bardzo dobry zestaw jak ktoś kompletuje na prawdę jakościowe granie
Gość się okazał jakimś przekrętem, -nie odpowiada na moje maile po wpłąceniu kasy.
Wysłałem mu zapytanie odnośnie innego przedmiotu z innego konta i odpowiedział :evil: :evil: :evil:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez UKANo to sobie posłuchałem hajendu
Gość się okazał jakimś przekrętem, -nie odpowiada na moje maile po wpłąceniu kasy.
Wysłałem mu zapytanie odnośnie innego przedmiotu z innego konta i odpowiedział
Kumpel miał podobną akcję. Wylicytował głośnik za 200zł(kwadrat crunch'a), koleś zaleciał w kulki.
Idź na policję i zgłoś bodajże wyłudzenie, albo oszustwo(teraz nie pamiętam jak kumpel zgłaszał). W tym przypadku nie ma czegoś takiego jak niska szkodliwość czynu. Warto sobie też wydrukować maile. Allegro bez problemu udostępnia także wszystkie dane.
Jakby cię interesowało to kumpel będzie na weekend w Polsce, mogę go poprosić, żeby coś skrobnął w tym temacie.
P.S. Jak to mówią "mądry polak po szkodzie", teraz pewnie żałujesz, że nie próbowałeś dogadać się z kolesiem na odbiór osobisty :razz:
Skomentuj
-
Zgłoś do niebieskich, nie ma co sobie rąk i papierów brudzić. Jak go oklepiesz to bankowo pójdzie zgłośić, a znając polskie prawo to ci jeszcze przylepią kradzież z pobiciem (swoich pieniędzy, ale co tam :) ).
To żaden cwaniak raczej więc łatwo go wychaczą i będzie miał zawiasy albo odsiadkę (o ile wcześniej już coś odwalał).
Skomentuj
-
a nóż widelec uda się komuś w dobrej cenie wylicytować m18wh
http://www.allegro.pl/item614801289_..._2szt_bcm.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cursorZamieszczone przez UKANo to sobie posłuchałem hajendu
Wysłałem mu zapytanie odnośnie innego przedmiotu z innego konta i odpowiedział
Kumpel miał podobną akcję. Wylicytował głośnik za 200zł(kwadrat crunch'a), koleś zaleciał w kulki.
Idź na policję i zgłoś bodajże wyłudzenie, albo oszustwo(teraz nie pamiętam jak kumpel zgłaszał). W tym przypadku nie ma czegoś takiego jak niska szkodliwość czynu. Warto sobie też wydrukować maile. Allegro bez problemu udostępnia także wszystkie dane.
Jakby cię interesowało to kumpel będzie na weekend w Polsce, mogę go poprosić, żeby coś skrobnął w tym temacie.
P.S. Jak to mówią "mądry polak po szkodzie", teraz pewnie żałujesz, że nie próbowałeś dogadać się z kolesiem na odbiór osobisty :razz:
W końcu gościu po groźbach i prośbach wysłał paczkę. Wczoraj dostałęm sprzęt i wszystko wydaje się być ok :)
Paczka nadana 16.04, a ściemniał wcześniej że wysłał 09.04 :evil:
Skomentuj
-
Nie na temat...najważniejsze że skutek pozytywny.
Niestety takiego typu akcji jest na allegro sporo, a jak czytam maila że za niska cena i nie sprzeda, albo że akurat właśnie mu się coś zepsuło, ew że sprzedał znajomemu chwilę temu to się odechciewa...
Niech pocieszeniem będzie to że na allegro ostatnio coraz mniej okazji
Miałeś szczęście bo w takich sytuacjach (mówię tu o tym że nie chce sprzedać) allegro ma wszystko gdzieś i piszą że jedynie możesz zrezygnować z transakcji jeśli sprzedający żąda więcej niż wylicytowałeś.
Skomentuj
-
Nie na temat...ale już były przeboje z oszustami np. ze śląska
Niech pocieszeniem będzie to że na allegro ostatnio coraz mniej okazji
Zamieszczone przez takeroMiałeś szczęście bo w takich sytuacjach (mówię tu o tym że nie chce sprzedać) allegro ma wszystko gdzieś i piszą że jedynie możesz zrezygnować z transakcji jeśli sprzedający żąda więcej niż wylicytowałeś.
Skomentuj
Skomentuj