Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://www.allegro.pl/item597679519_..._koncowki.html Myślę że cena ciut niższa niż normalnie :wink:

Skomentuj

http://allegro.pl/item603924424_peer...iy_okazja.html

Skomentuj

kilka dni temu widziałem na allegro modól sterowania alpsem z takim małym pilotem ale nie mogę znaleźć tej aukcje może ktoś ją dodał do ulubionych ?

Skomentuj

Zamieszczone przez cursor
          http://www.allegro.pl/item595501202_clarion_drx9375r_dph9300_cdc1235.htm l
          Bardzo dobry zestaw jak ktoś kompletuje na prawdę jakościowe granie
          No to sobie posłuchałem hajendu :evil:
          Gość się okazał jakimś przekrętem, -nie odpowiada na moje maile po wpłąceniu kasy.
          Wysłałem mu zapytanie odnośnie innego przedmiotu z innego konta i odpowiedział :evil: :evil: :evil:

Skomentuj

UKA, jedziemy po kase :?: :!: :twisted:

Skomentuj

Żebyś wiedział, że pojadę jak gośc nie odda. Dosyć często jestem w Rumii. :twisted:

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
                No to sobie posłuchałem hajendu
                Gość się okazał jakimś przekrętem, -nie odpowiada na moje maile po wpłąceniu kasy.
                Wysłałem mu zapytanie odnośnie innego przedmiotu z innego konta i odpowiedział
                Chyba się zorientował, że sprzedał to za tanio.

Kumpel miał podobną akcję. Wylicytował głośnik za 200zł(kwadrat crunch'a), koleś zaleciał w kulki.
                Idź na policję i zgłoś bodajże wyłudzenie, albo oszustwo(teraz nie pamiętam jak kumpel zgłaszał). W tym przypadku nie ma czegoś takiego jak niska szkodliwość czynu. Warto sobie też wydrukować maile. Allegro bez problemu udostępnia także wszystkie dane.

Jakby cię interesowało to kumpel będzie na weekend w Polsce, mogę go poprosić, żeby coś skrobnął w tym temacie.

P.S. Jak to mówią "mądry polak po szkodzie", teraz pewnie żałujesz, że nie próbowałeś dogadać się z kolesiem na odbiór osobisty :razz:

Skomentuj

cursor, jak gościu nie chciałby oddać za te pieniądze, to niech chociaż odda kasę. On w ogóle się nie odzywa do mnie. Na szczęście za kilka dni i tak miałem jechać w tamte rejony więc umówię się z nim na odbiór osobisty :twisted:

Skomentuj

Zgłoś do niebieskich, nie ma co sobie rąk i papierów brudzić. Jak go oklepiesz to bankowo pójdzie zgłośić, a znając polskie prawo to ci jeszcze przylepią kradzież z pobiciem (swoich pieniędzy, ale co tam :) ).

To żaden cwaniak raczej więc łatwo go wychaczą i będzie miał zawiasy albo odsiadkę (o ile wcześniej już coś odwalał).

Skomentuj

a nóż widelec uda się komuś w dobrej cenie wylicytować m18wh

http://www.allegro.pl/item614801289_..._2szt_bcm.html

Skomentuj

No to ładnie nie zauważyłem tego postu wcześniej i nie wykorzystałem okazji. 192.50zł za 2 m18wh to tyle co za darmo. A zwrotnice do klona ostinato leżą w szafce :neutral: .

Skomentuj

kombo, koleś zakończył aukcję przed czasem na pewno za tyle nie poszły

Skomentuj

Zamieszczone przez cursor
                            Zamieszczone przez UKA
                            No to sobie posłuchałem hajendu
                            Wysłałem mu zapytanie odnośnie innego przedmiotu z innego konta i odpowiedział
                            Chyba się zorientował, że sprzedał to za tanio.

Kumpel miał podobną akcję. Wylicytował głośnik za 200zł(kwadrat crunch'a), koleś zaleciał w kulki.
                            Idź na policję i zgłoś bodajże wyłudzenie, albo oszustwo(teraz nie pamiętam jak kumpel zgłaszał). W tym przypadku nie ma czegoś takiego jak niska szkodliwość czynu. Warto sobie też wydrukować maile. Allegro bez problemu udostępnia także wszystkie dane.

Jakby cię interesowało to kumpel będzie na weekend w Polsce, mogę go poprosić, żeby coś skrobnął w tym temacie.

P.S. Jak to mówią "mądry polak po szkodzie", teraz pewnie żałujesz, że nie próbowałeś dogadać się z kolesiem na odbiór osobisty :razz:

W końcu gościu po groźbach i prośbach wysłał paczkę. Wczoraj dostałęm sprzęt i wszystko wydaje się być ok :)
                            Paczka nadana 16.04, a ściemniał wcześniej że wysłał 09.04 :evil:

Skomentuj

Nie na temat...
                              najważniejsze że skutek pozytywny.
                              Niestety takiego typu akcji jest na allegro sporo, a jak czytam maila że za niska cena i nie sprzeda, albo że akurat właśnie mu się coś zepsuło, ew że sprzedał znajomemu chwilę temu to się odechciewa...
                              Niech pocieszeniem będzie to że na allegro ostatnio coraz mniej okazji
                              Miałeś szczęście bo w takich sytuacjach (mówię tu o tym że nie chce sprzedać) allegro ma wszystko gdzieś i piszą że jedynie możesz zrezygnować z transakcji jeśli sprzedający żąda więcej niż wylicytowałeś.

Skomentuj

Nie na temat...
                                ale już były przeboje z oszustami np. ze śląska
                                Jakby to był śląsk lub opolskie to pewnie dałoby radę pomóc :wink:

Niech pocieszeniem będzie to że na allegro ostatnio coraz mniej okazji
                                Tak Ci się tylko wydaje :razz: :mrgreen:

Zamieszczone przez takero
                                Miałeś szczęście bo w takich sytuacjach (mówię tu o tym że nie chce sprzedać) allegro ma wszystko gdzieś i piszą że jedynie możesz zrezygnować z transakcji jeśli sprzedający żąda więcej niż wylicytowałeś.
                                Nie w tej sytuacji. Zauważ, że Uka wpłacił kasę, a więc jeśli koleś nie chciałby wydać towaru, to podchodzi to pod wyłudzenie i nie ma w tym przypadku czegoś takiego jak niska szkodliwość czynu, nawet za 20zł sąd może kolesia skazać, a allegro bez problemu udziela wszelkich informacji o sprzedawcy. Kumpel to przerabiał jakiś czas temu.

Skomentuj

Nie na temat...
                                  cursor, przecież napisałem wyraźnie że pomijając fakt że kasę wziął , a nie wysłał :P

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Najgorsze są sytuacje jak ktoś sprzedaje sprzęt, który ma być sprawny a okazuje się być zajeżdżonym szrotem i napisze ci, że to ty zepsułeś, bo nie umiesz się posługiować. Wtedy dopiero krew zalewa :evil:
                                    [/code]

Skomentuj

Nie na temat...
                                      Wtedy to jest niezgodność towaru z umową... Tylko nie ma praktycznie sposobu by to wyegzekwować...

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item617732998_...oka_polka.html

Skomentuj

http://allegro.pl/show_item.php?item=621402165

Skomentuj

Czaruję...
                                          X