Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

takero, cos o nich wiesz?
    bo ja kupilem niedawno to http://www.allegro.pl/item498323180_...najtaniej.html
    i niedlugo moze bedzie jakies niskobudzetowe kino do kompa
    (niedlugo = w najblizszym roku :P )

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      takero, cos o nich wiesz?
      słuchałem kiedys kina na tych kolumienkach i grało to lepiej od tanich krejtiwów itp.

Skomentuj

Pawel S., chyba też się skuszę,
        takero, a tak coś więcej możesz napisac?

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
          http://allegro.pl/item497...owe_czarne.html
          Kupujesz za 55zł, składasz do nich obudowy z najcieńszej wiórówki, przeżuczasz bebechy, wykanczasz njatańszym sosonowym fornirem i sprzedajesz za 150zł :mrgreen: Jak by mi sie nudziło, tak bym zrobił, ewentualnie jakieś małe kino.

Skomentuj

ŁukaszN, czyli za 55zł sam glosniczek maly ; )? Gdzie tu sens lepiej kupic jakas teselke czy cokolwiek za polowe tego

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
              ŁukaszN, czyli za 55zł sam glosniczek maly ; )?
              Chyba nie zrozumiałeś mnie :) 55zł kosztuje para dwudrożnych monitorków, wystarczy zrobić im ładną obudowe. Za tą kase to nawet na teselce nic się nie złoży.

Skomentuj

za tą kase nic w ogóle się nie zrobi ;]
                Co tu pisać - grało, nie wsłuchiwałem się w detale, scene czy takie tam bo i po co ?
                W kategoriach cena jakość jest fajne.

Skomentuj

Pawel S., eXe, wiecie już coś o tych za 8,99zł?

Skomentuj

philipsy? kupilem je dla kolegi. posluchalem troche i mu oddalem.
                    mala szerokopasmowka bardzo dobrze wykonana. bez wysokotonowki obejdzie sie chyba tylko do kompa. zestaw z wysokotonowka jak to zawsze bywa ma za glosne "cykacze" ale po malym tuningu napewno da sie tego sluchac
                    jak na paro cm glosniki basu jest ok - czyli cos tam puka :mrgreen:
                    maly subik na 13-16cm glosniku i spokojnie masz cale pasmo ktorego da sie normalnie sluchac

jak znajde jakies sterowanie i wpadnie mi pare grosza to kupuje 5szt. a obudowe zmieniam na to :mrgreen:

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez Pawel S.
                      jak znajde jakies sterowanie i wpadnie mi pare grosza to kupuje 5szt. a obudowe zmieniam na to :mrgreen:

czytasz mi w myślach ja już jestem na etapie kombinowania materiałów :mrgreen: co wcale nie jest takie łatwe w tym przypadku

Skomentuj

już to przerabiałem...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                          już to przerabiałem...
                          nie chwaliles sie wiec skad mamy wiedziec:P moze pokaz co stworzyles kiedys :)

Skomentuj

Panowie, za taką kasę, warto "szarpnąć" się na ze 2 szt i podpiąć do ampli jako głośniki efektowe do kina? Nadadzą się one? Zestaw 5.1 nie jest moim priorytetem, ale jak za tą kasę można coś zrobić to czemu nie:>

Skomentuj

maaaly, do kompa rozumiem. ale do amplitunera moga byc za male. grac graja i jak miejsca nie masz to kupuj.
                              jak masz cos wiekszego z przodu to ja bym kupil te monitory za 55zl

Skomentuj

maaaly sprawdź jeszcze ile mają omów te philipsy i co ampli obsłuży. na efektowe dadzą radę.
                                ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Moje zdanie jest takie że philipsy w każdym zestawie jak się je doda jako efektowe więcej napsują niżeli poprawią. Nadal nie ma na nie chętnych? sprzedaje za 23zł już z wysyłką.

Skomentuj

Zamieszczone przez amdr
                                    sprawdź jeszcze ile mają omów te philipsy
                                    2 glosniki po 4Ω czyli wypadkowo 8Ω

Skomentuj

no z miejscem na duże może być ciężko, z kasą też (zresztą nawet jak pojawią się fundusze to je zainwestuje w fronty). Chce po prostu się pobawić, zrobić coś w święta, Wpakować je w jakieś obudowy i zobaczyć jak zagrają.
                                      wasik1989, chcesz mi powiedzieć, że jak teraz nie mam nic na "tyłach" i dodam te philipsy w kinie to będzie jeszcze gorzej.. Nie oczekuje od nich cudów ale bez przesady

Skomentuj

Mam wrażenie że to forum się uwstecznia :neutral: Chcesz to rób, dla mnie tych głosników nie da się słuchać, szczególnie jako efektowe, bo są bardzo kierunkowe i nie tworzą wręcz żadnej sceny.

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item500913301_...sc_dzwiek.html
                                          mialem 12" z nizszej serii i gra bardzo dobrze jak na swoja klase. ten jest z wyzszej serii wiec za te pieniadze warto

Skomentuj

Czaruję...
                                          X