Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mysle ze okazja :) idealny do uniampa
    http://www.allegro.pl/item1031556568...wan_audio.html

Skomentuj

Ja od 2 tyg próbuje coś utrafić z transformatorów i wszytko schodzi jak na pniu, to chyba zasługa grupowego zamówienia na uniampa :)

A ten transformatorek to chyba nie okazja.

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani
        mysle ze okazja :) idealny do uniampa
        http://www.allegro.pl/item1031556568...wan_audio.html
        Albo ja już jestem ślepy albo po prostu tam nie ma napisane, jakie jest jego napięcie i moc... Więc skąd sugestia, że do uniampa będzie się nadawał?

Skomentuj

joy_pl, i tak już jest sprzedany :razz:

Skomentuj

cytat z aukcji:

Moc: około 450…500VA

Napięcie uzwojenia pierwotnego: 230V (bezpiecznik zwłoczny 2,5A)

Napięcie uzwojenia wtórnego: 2x36,7V (dwa bezpieczniki zwłoczne 6,3A)
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi
              Moc: około 450…500VA

Napięcie uzwojenia pierwotnego: 230V (bezpiecznik zwłoczny 2,5A)

Napięcie uzwojenia wtórnego: 2x36,7V (dwa bezpieczniki zwłoczne 6,3A)
              Albo jestem ślepy albo tego opisu tam poprostu nie ma... no i nie wierze że ma 500w(jakiś maleństwo)

Skomentuj

Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

U mnie na operze już tego nie wyświetliło.

Do UniAmpa średnio by pasował ale do jakiegoś wzmacniacza do SUBA jak najbardziej.

Skomentuj

Czyli IE szwankuje… ;]

Fakt pod ff wszystko widać.
                    Pewnie na wzmacniaczu, z którego został wymontowany pisało, że ma pobór 500W...

Skomentuj

Panowie, posiadam ten transformator i to nie żedne maleństwo
                      Moc pewnie spisana z obudowy wzmacniacza w którym pracował, jednak nie pozostawia wątpliwości - jest mocny Solidne wykonanie (obudowa), mocowania, cichy...
                      Dla porównania ja kupiłem swój za bodajrze 50zł, to była okazja

Skomentuj

a ja kupilem za 95zl + kondensator 2x10000uF gratis ;-) mysle ze to i tak spora okazja, a pracowal bedzie wlasnie z uniampem, ponizej 350VA raczej nie ma a wiecej mi nie potrzeba

Skomentuj

Myślę że nie tak drogo Yamaha AX-700:
                          http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1044852426

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8
                            Myślę że nie tak drogo Yamaha AX-700:
                            http://www.allegro.pl/sho...item=1044852426
                            już wyżej pisałem o tej aukcji.... Sporo czasu wisi ta aukcja i nikt nie chce kupić, wizualny stan jest słaby, z dołu jest przetarcie/wgniecenie takie jakby komuś spadł na beton

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item1047323579...50_2_100w.html
                              Jak ktoś szuka taniego wzmaka na przód to jest to dobra opcja

Skomentuj

7 SEASow (w tym 2 excele) za 150zl + wysylka - to jest dopiero okazja :cool:

podziekowania dla cursor'a za podeslanie linka

Skomentuj

Pawel S., gdzie ty to wyrwałeś?

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123
                                    Pawel S., gdzie ty to wyrwałeś?
                                    allegro.pl :P

Często przeglądam allegro i mam taki głupi nawyk, że zaglądam do aukcji typu "sprzedam głośnik" itp. :P

Skomentuj

Pawel S., będziesz coś na nich robił czy na handel?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.

7 SEASow (w tym 2 excele) za 150zl + wysylka - to jest dopiero okazja :cool:

podziekowania dla cursor'a za podeslanie linka
                                        a co będziesz robił mono

to są już nie produkowane głośniki

i masz po jednej sztuce wiedz trudno coś z nimi zrobić :)

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123
                                          Pawel S., będziesz coś na nich robił czy na handel?
                                          nie
                                          Zamieszczone przez nowy1
                                          co będziesz robił mono

to są już nie produkowane głośniki

i masz po jednej sztuce wiedz trudno coś z nimi zrobić
                                          oj zle skadrowalem...
                                          tam sa 2 te czarne wooferki + 3 wysokotonowki + po jednym excelu
                                          excele na testy (tanio potestuje drogie glosniki) a z czarnych zrobie stereo
                                          te wysokotonowki wygladaja jak 27TFFNC/G bez siatki. tak wiec nawet dla wysokotonowek bylo warto

Skomentuj

Czaruję...