Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Materiał na maskownice do zadruku

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Materiał na maskownice do zadruku

Witam serdecznie.
    Panowie, może macie jakieś pomysły. Potrzebuję zrobić maskownice w formie obrazu (zadrukowane) do zasłonięcia głośników wbudowanych w ścianę.
    Klasyczny materiał do maskownic nie wydaje mi się dobrym pomysłem, choć mogę się mylić.
    Możecie polecić jakąś alternatywę?

A wiesz, że musisz znaleźć drukarnię, gdzie drukują metodą sublimacyjną? Jak już znajdziesz to oni tam będą mieli pewnie wybór materiałów :)
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
      A wiesz, że musisz znaleźć drukarnię, gdzie drukują metodą sublimacyjną? Jak już znajdziesz to oni tam będą mieli pewnie wybór materiałów :)
      a orientujesz się może jakie są mniej więcej ceny? Czego można się spodziewać
      Last edited by ameli; 10.03.2022, 08:45.

Skomentuj

A może jakaś firma, która robi panele akustyczne z nadrukami? Typu coś takiego: https://tukanaudio.pl/panele_z_nadrukiem/
        Jak się wpisze w googla panele akustyczne z nadrukiem to sporo tego wyskakuje, a to nie powinien być problem zeby samą tkaninę z nadrukiem wysłali

Skomentuj

Zamieszczone przez ameli Zobacz posta

a orientujesz się może jakie są mniej więcej ceny? Czego można się spodziewać
          Ja parę lat temu zapłaciłem nie całe 200 zł za dwa wydruki 190x130 cm.
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

zgłoś się do polskiej firmy HESU, robią sprzęt dla gitarzystów, charakterystycznym dla nich produktem jest właśnie nadruk na maskowice.

Skomentuj

Czaruję...
            X