gdyby ktoś z kolegów poczuł głód podczas prac koncepcyjnych nad nowymi monitorami warto zamówić mięsną paczkę ( nie jest to żadna reklama tego sklepu ) ponieważ otrzymujemy w niej taką oto wspaniałą włókninę wygłuszającą :
ma grubość 2 cm, jest jej niemalże 1 m2 i organoleptycznie nie rożni się niczym poza grubością od tej Jentzena ,wiec mamy dwa w jednym cos dla ciała i dla duszy audiofila
Pogromco niniejszym publicznie obiecuje ze jeśli będziesz kupował te paczki to zawartością mięsna zajmiemy się z kolegami z forum, a z co drugiej włóknina będzie wyłącznie dla Ciebie
Dobre parenascie lat temu, lazilismy z kumplami do fajnej miejscowki z zarciem. Dawali tam dobre i ogromne tortille. Ja oczywiscie zamawialem wersje bez miesa, ale problem polegal na tym, ze uzywali gotowych zestawow skladnikow do jednej tortilli. Wiec jak ja zamawialem bez miesa, to ktorys z kolegow dostawal podwojna ilosc miesa. Nie raz sie sprzeczali, ktory dostanie dodatkowa porcje z mojego zamowienia. Niestety placilem za zarcie tyle samo, mimo ze bylo bez padliny. Teraz widze, ze znowu ktos chce mnie wydymac :)
Skomentuj