Zamieszczone przez marian
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
SB Acoustic ceny w Polsce
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaEj specjalisty. Ellipticor ma tylko jajkowatą membranę a nie cały kosz :P
- 2 polubień
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
Nawet prostej membrany nie umią zrobić. Tonsil to potrafił :P.
Z tego co widzę to chyba nie pozostaje nic innego jak przełknąć pigułę i już tylko się śmiać z nowych cen. Niebawem budowanie kolumn będzie bardzo ekskluzywnym i drogim hobby.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
Wspominanie Tonsilu jest nie na miejscu bo wszem i wobec wiadomo, że to firma ponad innymi i już nie wypada kopać leżącej konkurencji.
Z tego co widzę to chyba nie pozostaje nic innego jak przełknąć pigułę i już tylko się śmiać z nowych cen. Niebawem budowanie kolumn będzie bardzo ekskluzywnym i drogim hobby.
Jakakolwiek trochę sensowna wysokotonówka 500, średniak 800-1000 i woofer min. 500.
Founteka juz nie ma, wavecor i SBA drogie, nawet tang band osiągnął absurdalne ceny.
Przyjdzie się przeprosić z STXem. Trzeba Soundwave-a do roboty zagonić, bo nie będzie z czego robić :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaEj specjalisty. Ellipticor ma tylko jajkowatą membranę a nie cały kosz :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
Ewolucja. Najpierw robiło się tanie kolumny, bo było taniej. I ostre szukanie głośników o okazyjnym stosunku cena/jakość. Później drogie, bo tanich się nie opłacało. A teraz już w ogóle okaże się że tylko dla wybrańców.
Jakakolwiek trochę sensowna wysokotonówka 500, średniak 800-1000 i woofer min. 500.
Founteka juz nie ma, wavecor i SBA drogie, nawet tang band osiągnął absurdalne ceny.
Przyjdzie się przeprosić z STXem. Trzeba Soundwave-a do roboty zagonić, bo nie będzie z czego robić :), wiec kupisz najtańsze głośniki a do tego specjalnie dobrane kable i wszystko zagra nawet bez zwrotnic !!!!!
a jak jeszcze lepsze kable to nawet bez obudów
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Dudeusz Zobacz posta
e tam nie przesadzaj sam mówiłeś ze kablami można naprawić wszystko,
A propos, testował ktoś te głośniki z ali? Ja na razie mam tylko doświadczenie z przetwornikami do słuchawek. Dwa razy wysyłali, za każdym razem co innego niż zamawiałem, ale grało w sumie ok, a po 10 dolków/parę kupowałem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez siewcu Zobacz postaTo które kable najlepsze, żeby mi dobrze zagrały jakieś tanie chińskie głośniki z ali? Wymóg podstawowy - bez obudowy
Skomentuj
-
Takie czasy. Nic nie zdziałamy nawet jakbyśmy wszyscy na forum w jednym czasie tupnęli nogą. Powstała marka, dali ceny dumpingowe, nazbierali klientów detalicznych jak i hurtowych a teraz podnoszą ceny. Nvidia też to przecież zrobiła. I ludzie nie kupią? Kupią, sprzedadzą mniej a pewnie zarobią więcej :). Jest okienko dla konkurencji. Zawsze zostaje Scan Speak (jeszcze). Popatrzcie do przodu na kolejne 12-20 miesięcy. Dopiero zaczną pojawiać się wynalazki i kombinacje. I może to też na plus
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Dudeusz Zobacz posta
na audiostereo dobiora, tam są majstry złotouche
- 1 lubię
Skomentuj
-
Wczoraj dostaliśmy nowe cenniki od dystrybutora i ceny SBA wróciły do normalności, jest chyba minimalnie taniej niż wcześniej. Ale dokładnie nie sprawdzałem.
https://blackdotaudio.eu/sb-acoustics,106,0.html
Do 3 w nocy ceny aktualizowałem.
Jeden ze sklepów w Polsce, zamiast czekać na nowe cenniki - podniósł ceny według własnego uznania i stąd takie dziwne zawirowania cenowe :( Ale już powinno wszystko wrócić do normy.
Pozdrawiam
Karol
BlackDotAudioLast edited by charLeS; 10.10.2022, 10:01.
- 1 lubię
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Dudeusz Zobacz postano i doczekaliśmy obniżki pod postacią promocjijednak ktoś w Świebodzinie puknął się młoteczkiem w czaszkę .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez charLeS Zobacz posta
To nie w Świebodzinie, to zamieszania narobił ten sklep, który potem zrobił promocję.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez charLeS Zobacz posta
To nie w Świebodzinie, to zamieszania narobił ten sklep, który potem zrobił promocję.
- 1 lubię
Skomentuj
Skomentuj