Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Filmik z życia - ostro :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Filmik z życia - ostro :D

Witam!
    Nie miałem co robić to zrobiłem filmik Osądźcie moją pracę:

www.djsms.akustyka.info/other/mix.wmv

Pozdrawiam! :-)

hm............
    i co mamy z niego wywnioskowac? faktycznie Ci sie nudzi,troche ;]

Skomentuj

nie troche tylko mega !!!

moze za tydzien ja zrobie moj profil to tez wam dam do oceny !!

Skomentuj

biedne głosniki :-)

Skomentuj

jaki jest tytuł tej piosenki co tak arn'y katujesz bo nie moge sobie przypomniec??

Skomentuj

No wlasnie sms... miales mi ta piosenke wyslac...

Skomentuj

tEz bym prosił o adres, skąd piosnkę mogę zassać.

Skomentuj

noo fajnie :) podaj tytół piosenki to ściągne sobie

Skomentuj

Czesc
                  Ta piosenka to Lemon-In Tha Clubbers :)

Na emule tego nie ma chyba ale proponuje poszukac na http://lemon.mp3.com.pl/

I gotowiec http://rapidshare.de/files/19080835/...bbers.mp3.html :)

Skomentuj

Mi sie podobalo troche filmik z dupy - rejs ..ale smiac mi sie chce ..nie wiem czy taki byl zamiar :)

Skomentuj

Czy ja wiem czy ja te arny katuje? :-) To chyba nie widzieliście jeszcze jak ja głośniki katuje Nagram filmik np jak zajmujemy się z pioterem92 piardami do 3W :P Raz jak spaliliśmy taki, to słychać było topienie kopółki, później różne naprawde różne rzeczy np wziąłem go na dwór i jak o chodnik rzuciłem to raz że poszły iskry bo był rozgrzany kosz i magnes (a było po deszczu) dwa że rozpierdzielił sie tak że każdy element był osobno. Głośnik był 10cm. A moje diy też tak raczej łatwo nie ma bass tester na maksa to u mnie normalka :P

W zaprezentowanym filmiku chodzi m.in. o to że jestem Dj'em z rozpiździelonym gramofonem Ale mój ostatni mix przygotowany na kompie nie wydaje się być zły, bynajmniej tak twierdzi Maxi. Tu możecie go zassać:

www.djsms.akustyka.info/borntobealive.mp3

Skomentuj

Zamieszczone przez Dj SMS
                        www.djsms.akustyka.info/borntobealive.mp3
                        Zassałem i sie wystraczyłem. To kompletnie nie mój styl. Chcałem napisać coś o tym utworze i wydaje mi się, że warto tu zacytaować człowieka, który słycha muzyki klasycznej, tam słychać taki charakterystyczny dźwięk: tzw "żyganie w rure". Jakoś się zastanawiam kto jeszcze techno słucha? Wydaje mi się, że na topie jest Trance i House i ciągle obecny, ale nie doceniany Chillout. Dj sms nie próbowałeś się przerzucić na jakiś inny styl?

Skomentuj

Fatal! Z ręki kręcone, jakaś sieczka z głośników, jedynie co membrana w Tesli fajnie lata... a na taki krótki film też trzeba mieć pomysł.

Skomentuj

SMS ty sadysto :)
                            Chociaż ja też muszę się przyznać, że bawiłem się starymi 10cm samochodowymi Blaupunktami :) Oj tam wielkie wydarzenie... 75W i fiuuu... pofrunął.... Polecam tą zabawę każdemu, świetna na rozładownie nerwów. Ten głosnik miał z 1mm Xmax, a wtedy osiągnął u mnie ze 4mm :P

[ Dodano: 2006-04-28, 20:48 ]
                            Aha, zaprezentujesz nam twego ARN'a jak tak będzie latał: http://video.google.com/videoplay?do...woofer&pl=true

Skomentuj

SMS zajebista jazdeczka Ja chce więcej

Skomentuj

Ten pierwszy motyw z "Lemon-In Tha Clubbers" to jaki ma tytul w normalnej wersji?:)
                                Bo slyszalem taka bardziej klubowa, taneczna wersje

Skomentuj

Prodigy - No good :)

Skomentuj

Czaruję...
                                  X