Czy ja wiem czy ja te arny katuje? :-) To chyba nie widzieliście jeszcze jak ja głośniki katuje Nagram filmik np jak zajmujemy się z pioterem92 piardami do 3W :P Raz jak spaliliśmy taki, to słychać było topienie kopółki, później różne naprawde różne rzeczy np wziąłem go na dwór i jak o chodnik rzuciłem to raz że poszły iskry bo był rozgrzany kosz i magnes (a było po deszczu) dwa że rozpierdzielił sie tak że każdy element był osobno. Głośnik był 10cm. A moje diy też tak raczej łatwo nie ma bass tester na maksa to u mnie normalka :P
W zaprezentowanym filmiku chodzi m.in. o to że jestem Dj'em z rozpiździelonym gramofonem Ale mój ostatni mix przygotowany na kompie nie wydaje się być zły, bynajmniej tak twierdzi Maxi. Tu możecie go zassać:
Zassałem i sie wystraczyłem. To kompletnie nie mój styl. Chcałem napisać coś o tym utworze i wydaje mi się, że warto tu zacytaować człowieka, który słycha muzyki klasycznej, tam słychać taki charakterystyczny dźwięk: tzw "żyganie w rure". Jakoś się zastanawiam kto jeszcze techno słucha? Wydaje mi się, że na topie jest Trance i House i ciągle obecny, ale nie doceniany Chillout. Dj sms nie próbowałeś się przerzucić na jakiś inny styl?
SMS ty sadysto :)
Chociaż ja też muszę się przyznać, że bawiłem się starymi 10cm samochodowymi Blaupunktami :) Oj tam wielkie wydarzenie... 75W i fiuuu... pofrunął.... Polecam tą zabawę każdemu, świetna na rozładownie nerwów. Ten głosnik miał z 1mm Xmax, a wtedy osiągnął u mnie ze 4mm :P
Skomentuj