To jest chyba najgorszej jakości próbka jaką kiedykolwiek zamieściłem w necie. Ale pod koniec słychać tą charakterystyczną melodię. Gdyby ktoś to znał to proszę o tytuł bądź artyste.
Witam pozwole sobie podłączyć sie pod ten topic bo mam podobną sprawę, poszukuje tytuł bądz wykonawce pewnej piosenki, jest to chyba w miarę "świeży" kawałek słyszałem go kilka razy w radiu, może będziecie w stanie mi pomuc bo autor tego utworu posłużył się dosyć charakterystycznym podkładem, wydaje mi sie że identycznym jak w nagraniu puff daddy-all be missing you ale oczywiście tekst jest całkiem inny, z góry dzięki za ewentualne odpowiedzi, pozdrawiam.
Witam pozwole sobie podłączyć sie pod ten topic bo mam podobną sprawę, poszukuje tytuł bądz wykonawce pewnej piosenki, jest to chyba w miarę "świeży" kawałek słyszałem go kilka razy w radiu, może będziecie w stanie mi pomuc bo autor tego utworu posłużył się dosyć charakterystycznym podkładem, wydaje mi sie że identycznym jak w nagraniu puff daddy-all be missing you ale oczywiście tekst jest całkiem inny, z góry dzięki za ewentualne odpowiedzi, pozdrawiam.
tytulu nie mam ale mam na dysku, podaj @ to podesle
omg Nadzik czemu od razu twierdzisz że to techno?Rozwieje twoje watpliwości to nie jest techno,a nawet gdyby, to ja osobiście nie mam nic przeciwko tej muzyce(oczywiście są wyjątki od których uszy więdną:)
pzdrawiam
[ Dodano: 2006-05-08, 21:04 ]
Matt.3 będe bardzo zobowiązany knot_3@wp.pl czekam z niecierpliwością:)
Skomentuj