hehe ... że tak powiem :) nie no moze zostałeś wybrany a wkrótce na twoim podwórku wyląduje ufo a ten świecący punkt to miejsce lądownia... nie no bez jaj :P
czekam na fote ^^
Haha :P
A tak na serio to:
No to sprostuje troche temat bo troche mi nie wyszlo :P
Przedstawie wszystko od poczatku:
Jakis czas temu tata mi opowiadal ta historie o ktorej pisalem w 1 poscie:
"tata mi opowiadal ze kiedys bylo tutaj cos podobnego i tez jak sie szlo to zobaczyc to nic nei bylo."
Mnie wtedy jeszcze na swiecie nie bylo, tata z mama i dziadkiem w kuchni siedzieli. Widzieli jakies swiatlo w ksztalcie kuli, dziadek nie wytrzymal i musial isc zobaczyc co to jest. Na miejscu znalazl tylko czarna plame.
Historia ta przypomniala mi sie przed wczoraj jak przez okno patrzalem :P tylko ze swiatlo to spowodowane jest odbiciem swiatla z latarni. Chcialem zdj zrobic i bardziej was nakrecic ale aparat mi nie chcial tego zlapac :P to nei bede juz tu krecic :P hehe
Ot cala filozofia Nie Bić
to jest foto - zrobione sony dsc-540
dnia 30 kwietnia 2006
o godzinie 20:27 i 33 sekundy :)
hmmm aczkolwiek - najprawdopodobnie aparat byl bardzo zle ustawiony bo iso 80 ? czas naswietlania krociutki.... cos tu nie gra :P czyzbys chcail zrobic zle fotke ? - powinno byc widac chociaz szum matrycy....
ISO 80? Ustaw czułość w aparacie na najwięcej ile się da, np. 400 i wybierz nocny tryb robienia zdjęć jeśli możesz, bo na takiej czułości co napisałeś to możesz w tylko pod słońce robić.
Skomentuj