Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

a jednak istnieją

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a jednak istnieją

https://youtu.be/Xx0dWE_EW5w

Dwa lata temu odwiedziłem Janusza, bo mieszka w moich okolicach. To bardzo sympatyczny i gościnny facet. Ma swoje hobby, które kocha i bez którego nie potrafi żyć i ja to bardzo szanuje mimo, że Altusy to dla mnie symbol brzmieniowego kiczu.
    Jego hobby i pasje nie kończą się na Altusach, bo posiada również piękne rasowe psy, z którymi jeździ na różne wystawy i konkursy mając już na koncie sporo nagród.
    A wisienka na torcie - dwa piękne Ople Omega I z silnikami R6 3000 204 KM.

Skomentuj

Zamieszczone przez allure09 Zobacz posta
      Dwa lata temu odwiedziłem Janusza, bo mieszka w moich okolicach. To bardzo sympatyczny i gościnny facet. Ma swoje hobby, które kocha i bez którego nie potrafi żyć i ja to bardzo szanuje mimo, że Altusy to dla mnie symbol brzmieniowego kiczu.
      .
      bohater materiału wydaje się być pozytywnie zakręcony ja jednak czułbym się nieswojo gdyby podczas pokazu zgasił światło włączył lasery i okadzał pomieszczenie wytwornica dymu, a jedynej drogi ucieczki pilnowała wataha psów

Skomentuj

Jego hobby i pasje nie kończą się na Altusach, bo posiada również piękne rasowe psy, z którymi jeździ na różne wystawy i konkursy mając już na koncie sporo nagród.
        A wisienka na torcie - dwa piękne Ople Omega I z silnikami R6 3000 204 KM.
        Masz do niego jakiś kontakt ? :)

Skomentuj

Tak, mam

Skomentuj

Toż to piękna pasja :) Na żywo musi to być niesamowite

Skomentuj

Tak, mam
              Mógłbyś podać na PW ?

Skomentuj

I to jest osoba, która jak coś kocha to z pasją i zamiłowaniem. Na takich ludzi aż się miło patrzy :)

Last edited by Kruchan; 23.11.2023, 09:30.

Skomentuj

Czaruję...
                X