Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
a jednak istnieją
Collapse
X
-
Dwa lata temu odwiedziłem Janusza, bo mieszka w moich okolicach. To bardzo sympatyczny i gościnny facet. Ma swoje hobby, które kocha i bez którego nie potrafi żyć i ja to bardzo szanuje mimo, że Altusy to dla mnie symbol brzmieniowego kiczu.
Jego hobby i pasje nie kończą się na Altusach, bo posiada również piękne rasowe psy, z którymi jeździ na różne wystawy i konkursy mając już na koncie sporo nagród.
A wisienka na torcie - dwa piękne Ople Omega I z silnikami R6 3000 204 KM.
- 1 lubię
-
Zamieszczone przez allure09 Zobacz postaDwa lata temu odwiedziłem Janusza, bo mieszka w moich okolicach. To bardzo sympatyczny i gościnny facet. Ma swoje hobby, które kocha i bez którego nie potrafi żyć i ja to bardzo szanuje mimo, że Altusy to dla mnie symbol brzmieniowego kiczu.
.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez allure09 Zobacz postaDwa lata temu odwiedziłem Janusza, bo mieszka w moich okolicach. To bardzo sympatyczny i gościnny facet. Ma swoje hobby, które kocha i bez którego nie potrafi żyć i ja to bardzo szanuje mimo, że Altusy to dla mnie symbol brzmieniowego kiczu.
Jego hobby i pasje nie kończą się na Altusach, bo posiada również piękne rasowe psy, z którymi jeździ na różne wystawy i konkursy mając już na koncie sporo nagród.
A wisienka na torcie - dwa piękne Ople Omega I z silnikami R6 3000 204 KM.
Skomentuj
-
I to jest osoba, która jak coś kocha to z pasją i zamiłowaniem. Na takich ludzi aż się miło patrzy :)
https://kulig.pl/obuwie-damskie/polbuty-sportoweLast edited by Kruchan; 23.11.2023, 09:30.
Skomentuj
Skomentuj