Cześć :) Zalega mi w szafie zestaw 2.1 od logitech pamietam ze ładnie łupał i zeby go nie wywalac to wpadłem na pomysł żeby do skrzyni basowej przenieść tweetery zamontować jakiś mini wzmacniacz z Bluetooth na 5/12v i wrzucić tam jeszcze jakiś pakiet lionkow żeby głośnik mógł grać bez sieci :)
Czyli po prostu zrobić to jak "najniższym" kosztem żeby sprawdzic czy fajnie to będzie chulac i czy opłacało się :)
I mam parę pytań do was do specjalistów :)
•jaki wzmacniacz wybrać zakupy z alli :)
•czy ten wzmacniacz da radę
•czy może lepiej przerobic oryginalną elektronike dodac system Bluetooth i zrobić żeby działało z akumulatorem o ile tak się da ?
• a jak kupię jakiś wzmacniacz który wybiorę albo wy mi polecicie jak podłączyć do niego baterie i jak to zrobić żeby ją bezpiecznie ładowało :)
Z tanich zabawek na alli znalazłem takie propozycje

Czyli po prostu zrobić to jak "najniższym" kosztem żeby sprawdzic czy fajnie to będzie chulac i czy opłacało się :)
I mam parę pytań do was do specjalistów :)
•jaki wzmacniacz wybrać zakupy z alli :)
•czy ten wzmacniacz da radę
•czy może lepiej przerobic oryginalną elektronike dodac system Bluetooth i zrobić żeby działało z akumulatorem o ile tak się da ?
• a jak kupię jakiś wzmacniacz który wybiorę albo wy mi polecicie jak podłączyć do niego baterie i jak to zrobić żeby ją bezpiecznie ładowało :)
Z tanich zabawek na alli znalazłem takie propozycje

Skomentuj