No dobra,ok,nie będe samolubny.Projekt jest faktycznie niemal taki sam jak ten co podlinkował Łukasz.Niemal bo całą tajemnicą sa konkret wymiary.Głośnik to faktycznie bsw 154II,i naprawdę nabrał charakteru w tej konstrukcji.Na pierwszy rzut on niby niknie w porównaniu z BR,nie ma basu.Ale to tylko pozozory,on gra tylko wtedy kiedy wymaga tego matriał,nie ma mowy o dodawaniu tu czegoś od siebie.I to właśnie sie mi spodobało.Słuchanie muzyki stało się tak przyjemne jak nigdy wczesniej.Choć zapewne do ideału jest mi baaardzo daleko.Ale sie ciesze że choc troszke moge się w jego kierunku zblizyć.
No musialo sie wydac... Projekt z linku o Ravemasterach - to lozko-tuba jest niezlym projektem, ale niedopracowanym... Nie mowiac o innym, zastosowanym w nim glosniku....
No jak to tuba - najlepiej sie czuje w adekwatnie wielkich kubaturach :)
Umbi - martwisz mnie - myslalem, ze jestesmy baardo daleko, a piszesz, ze "baaardzo"
niezła kolubryna, podłączyć gumowego węża i można odkurzacz zrobic, a wystawic to na dwór to można by z lasu jelenie i dziki wypędzić bo pewnie wytwarza to o wiele wiele więcej infradźwięków niż sam stx AP hahaha
hehe :) wiedzialem ze BSW :) Umbi sie wydal w przedostatnim poscie :))
fajnie by bylo jkabyscie zapodali projekcik bo tez bym chcial tubke do moge BLUEsika zrobic :)
... na Audiomani juz naprawde nie wiele brakowalo abym napisal Ci wiele słow,ale nie chciałem zniżać sie do tak drastycznie niskiego poziomu jak Ty....(zauważ ze cały czas pisze dużą litera zachowująć resztki godności dla Ciebie, chociaż nie zasługujesz...).Ale cały czas miałem na względzie,że jak uważasz jest to "Twoje" forum i nie chciałem pisać, jedyną przyczyna, dla jakiej tak bardzo mało odwiedzam to forum to jest Twoja "osoba" i jej "mądre" wypowiedzi prawie w każdym poście...
Jak sam napisałęś, pomagasz początkującym, są inni, i też pomogą z odrobiną życzliwości i bez Twoeje "wiedzy"... NC. Nikt jej nie potrzebuje... Prosze Cie tylko (sam obiecałeś, że nie pojawisz sie juz na tym forum) dotrzymaj słowa...I chociaż pod tym względem bądz mężczyzna...chyba, że i z tym masz problemy....
Do modów (pewnie Takero) możesz usunąć ten post ale za chociaż 2 dni niech ten *** go przeczyta,a poźniej może zniknąć
Chociaż to jest OFF TOPIC wiec można dyskutować na wszelkie tematy
Do UMBERTO, jestem pełen podziwu chłopie, że mimo rodzimy, żony (zwłaszcza ) i dzieci masz czas na kolejne, wymyślne konstrukcje, i to z takim rozmachem Ja narazie studia i malo mam czasu na wszystko a co dopiero na NEW konstrukcje...
ruthi7, wedle życzenia - 3 dni :)
Ale prosiłbym jednak o poruszanie takich tematów raczej na privach niż na forum publicznym... umberto, mniejsza jest, ale ciekawe jak z osiągami :)
miło byłoby je porównać :)
takero, to ładuj sie w tikacza i przy okazji odbierzesz sobie budki.
Co prawda nie walczyłem na mikrofonie ale przy "czesaniu" generatorem równowaga zaczyna się od jakichs 37-38Hz.Oczywiście w pokoju.To tak tytułem informacji.
Skomentuj