Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Armageddon

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hehe a ja wlasnie szukam nowego lozka!!
    jaki tam siedzi glosnik?? (chodzi mi o to lozko)

[ Dodano: 2006-05-04, 16:01 ]
    a jednak troche za krotka ta skrzynia jak na lozko. musialbym wydluzyc ja o conajmniej 30cm.....

Skomentuj

Pawel S. - http://home.arcor.de/lionking16/betthornbilder/6.jpg :)

Skomentuj

Głośnik to faktycznie bsw 154II,i naprawdę nabrał charakteru w tej konstrukcji.

Skomentuj

eeeeee to ja moze podziekuje.
          moi sasiedzi nie sa az tak wytrzymali...

Skomentuj

Ruthi7 - lepiej bym tego nie ujal! Nie chcialem jednak miec znowu na pienku z ... niewazne.

"Prosze Cie tylko (sam obiecałeś, że nie pojawisz sie juz na tym forum) dotrzymaj słowa...I chociaż pod tym względem bądz mężczyzna...chyba, że i z tym masz problemy.... " :P

DLATEGO NIE ZAMIERZAM pojawiac sie na audiomanii... nigdy.

Skomentuj

No cóż,ja tez mam takie postanowienie,tam nie ma po co zagladać.Mimo całego szacunku dla Questera i załogi.Ale zawsze sie trafi oset,takie zycie...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                Ale prosiłbym jednak o poruszanie takich tematów raczej na privach niż na forum publicznym...

Chłopak tyle zebrał że się powiesi w końcu ;]
                Powstrzymajmy się od tej fali krytyki...
                Love and peace

Skomentuj

Pany kochane... żeby jeszcze diyaudio.pl było święte Każde forum MUSI mieć jakiegoś trolla A że nie chcecie tam zaglądać... szkoda.

Skomentuj

A że nie chcecie tam zaglądać... szkoda.
                    Ja bym powiedział, ich strata :}

Skomentuj

Dlatego powstała moja stronka bo na audiomani są ludzie z szacunkime dla questera i reszty którzy ciągle pisza cos a nic niewiedzą.

Skomentuj

szok,kontrukcja zapewna pochłoneła dużo pracy i czasu, co do wielkosci mam pytania co do wagi,grubosci płyty wiórowej no i jestem pewien że umberto napewno ma jakies foty z konstrukcji pochwalisz sie w końcu ? ^^ gdybym znał dokładne wymiary to moze i bym sie skusił kiedyś.

Skomentuj

fotki sa na elektrodzie w dziale DIY akustyka - Moja kolumna DIY...

[ Dodano: 2007-04-19, 18:11 ]
                          http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...cfb17794d03c0c

i zapewne schemat bedziesz musial sobie sam rozrysowac na podstawie zdjec i podanych tutaj wymiarow :twisted:
                          ...ciekaw jestem czy bym dal rade...

Skomentuj

Szczęścia życzę...nie to żebym był nie miły,ale troszkę od siebie skoro temat interesujący.Mnie to troszkę zajęło więc o gotowcach mowy nawet nie ma.

Skomentuj

umberto, a jezeli rozrysuje ta konstrukcje na podstawie zdjec to moge liczyc na drobne podpowiedzi ewentualnie poprawki??

Skomentuj

Odświeżam temat bo uważam że warto,powstała u mnie n-ta konstrukcja.Jednak ta przechodzi powazne metamorfozy elektryczne co widac poniżej

Przy odrobinie uporu jak i pomocy kolegów kosztem spl-u całość zaczyna poważnie zagrażać konstrukcją 2 droznym.Na chwilę obecną mam pokryty zakres pasma normalnie nie osiągalny dla tego głosniczka.Zakres ktory pozwala sypnąc po uchu ja i wywołać wibracje.
                                Mam prośbę do osób posiadajacych na stanie tubki,zgłaszajcie się na pw,podeslę namiary na nowy filtr,opinia będzie bardziej prawdopodobna.Ja tymczasem spróbuję się po kosmetyce wbić na clio co jest wysoce prawdopodobne.

Skomentuj

umberto, nie ładuje się fota.

Skomentuj

Już jest,przepraszam.

Skomentuj

umberto, masz może jakieś pomiary po zmianach ?

Skomentuj

:evil: a mi jeszcze plyt na horny nie odkupili :cry:

Skomentuj

Viper, robione na szybcika aby sie rozeznać.Dokładne zrobię przy jakimś wolniejszym dniu,może w niedzielę.Ale wstępnie wygląda już w miarę ładnie,w miarę równo no i na ucho bardzo poprawnie choć zapewne bez kosmetyki się nie obejdzie.

[ Dodano: 2007-05-24, 21:54 ]
                                          Ponawiam apel,tubowcy,czekam na PW,daję schemat nowego filtra,sprawdzonego lecz wymagającegoweryfikacji.Rodzi sie przełomowa konstrukcja,na miarę klipscha :cool:

[ Dodano: 2007-06-03, 19:57 ]
                                          Dziś moje pierwsze sukcesy potwierdził kolega Kudłaty,przytaszczył nawet swoje klocki aby móc po testować moje wypociny.

Wrażenia...może niech sam się wypowie jak tu zajrzy.Ja jestem więcej niż zadowolony.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X