Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jesli myslicie ze macie duzych kolegow...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jesli myslicie ze macie duzych kolegow...

... to jestescie w bledzie!
    Załączone pliki

ja jestem przeciwko eksperymentom genetycnym na ludziach...

Skomentuj

ciekawe ile trzeba koksu zerzec zeby tak wygladac

Skomentuj

albo ile trzeba w corelu siedzieć

Skomentuj

no chyba nie myślicie że to prawdziwe??:)

Skomentuj

Jakoś mi miesnie rąk nie pasują do mięśni brzucha...troche ich mało :)

Skomentuj

Pij mleko bedziesz wielki :)

Skomentuj

Widać, że przerabiane było...

Skomentuj

no pewnie ze to nie real jakis fotomontarz i wszedl mega kolo, chociaz kto wie amerykanie maja zjechane z dekla oni sa do wszystkiego zdolni

Skomentuj

hehe jasne że fotomontaż, to widac odrazu chocby po ramieniu jak odstaje jak doczepiony, przeciez tam z tyłu niema takiego mięsnia i widac że reka to mu dokloja została ,, heh czym tu sie podniecac

Skomentuj

Nie rozumiem koksiarzy przesiedujących na siłowni. Chyba tacy faktycznie maja coś z głową. Koksowanie nie zwieksza sprawności fizycznej tylko zmienia wygląd. Kazalibyście gościowi przebiec kilometr lub przepłynąć kilka długości basenu to pwnie by zmarł na zawał.

Skomentuj

kapelli twój post to porazka heh bleeeee pokazuj to dziewczynie a nie na forum

Skomentuj

dzieki Budzik. :(((((((
                          choć Cie nie znam to juz cie nie lubie (((((((((

Skomentuj

nooo Budzik ma racje trzeba bylo jakas laske a nie forumowiczom [facetom] jakiegos zfejkowanego steryda pokazywac

Skomentuj

chyba duży fifol poleciał z niepamięc a co do moejgo tesktu to kapelli niemasz za co mnie nielubiec ... niebądź sztywiak ani jakaś ciotka :) chdoziło mi o jakas paniene której możesz pokazac co masz a nie dosłownie ... co ty filmów amerykanskich nie ogladałes .. fak ju madafaker :P itp teskty hehe tam sie nieprzjmują paroma słowami choć ty polska ale i tak nie bądxmy sztywniakami szefie przybij pione

Skomentuj

nie no......kto wywalil mojego kolesia???????????
                                ja PROTESTUJE!
                                i czemu?
                                jakis arnold to niby lepsze od mojej foty?

hehe budzik looz

Skomentuj

aa to twoja fotka jednak była ?? trzeba byo mówic .. ale jesli hccesz się obnażać to tak jak mówiłem nie na forum :P

Skomentuj

no kurdena żartach się nie znacie czy co?????

a może ten kto to wywalił ma komplexy albo co??

Skomentuj

"Nie rozumiem koksiarzy przesiedujących na siłowni. Chyba tacy faktycznie maja coś z głową. Koksowanie nie zwieksza sprawności fizycznej tylko zmienia wygląd. Kazalibyście gościowi przebiec kilometr lub przepłynąć kilka długości basenu to pwnie by zmarł na zawał."

To zależy co bierzesz i co trenujesz.

Teraz bez koksu raczej nie osiągniesz w sporcie duzych sukcesów. Wszyscy najwięksi biorą koks. Szczególnie w takich dyscyplinach jak bieg na 100m itp.

Skomentuj

Pij mleko bedziesz wielki :)
                                        to jest rozwiązanie a nie tam jakieś koksy:P hehehe
                                        pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                                        X