Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Płyta MDF na allegro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Płyta MDF na allegro

Witam
    Czy ktoś z was może zamawiał coś od diykraft_pl na allegro ?

https://allegro.pl/oferta/plyta-mdf-...mm-17312907151

Klienci zarzucają im długi czas realizacji kiepsko zabezpieczone paczki, ale może to tylko jednostkowe przypadki.

Lub gdzie mógłbym jeszcze w necie to zamówić ?

Ewentualnie może ktoś by mi polecił gdzie na terenie Wrocławia bądź okolic, można kupić formatki na wymiar. Potrzebuję ok 0,7m2
    Last edited by bartholomaeus95@gmail.com; 18.04.2025, 09:17.

drzazga na grabiszyńskiej, rbr carpenter, podobno też stolmat - ci pierwsi mi docięli, średnio zadowolony jestem ale jakoś to próbuję złożyć, reszta to nie wiem, po prostu w google znalazłem i dzwoniłem w innej sprawie. nie wiem tylko czy z tej grubości sprzedadzą Ci tyle, czy będziesz musiał kupić całą płytę. a no i jeśli masz wzmocnienia lub przegrody to poproś o zmierzenie grubości płyty, żebyś nie miał tak jak ja, że płyta grubsza i muszę się bawić w skracanie formatek - i ewentualnie zamówił po prostu krótsze/dłuższe odpowiednio wcześniej. nomen omen patrzyłem w karty katalogowe kilku producentów, zakładają nawet 15% tolerancji grubości płyty. szybko się wytłumaczyło, że 18,3 zamiast 18 może wyjechać z fabryki a nie wcisnęli mi jakiś szmelc.

Skomentuj

Czaruję...