Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skatowany STX AP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a co z fotami?

Skomentuj

siema no trzeba uwazac na elektrodzie gość kupił dwa od stx-2 i w jednym to az sie kawałek dołamał ja zamawialem i napisałem im prosze dokładnie zapakować był zapakowany w gąbeczce i spoko :]

Skomentuj

Ja też kupowałem w stx. Przeczytałem na elektrodzie że są problemy z pakowaniem i zadzwoniłem do stx. Byli bardzo zdziwieni i oburzeni i wogóle skąd mam takie informację.
        Przesyłka przychodzi i w pudełku miota się luzem AP - żadnego styropianu czy gąbki.

Skomentuj

no tak ja tez bylem w szoku jak zobaczylem jak przyszedl zapakowany do mnie AP poprostu wrzucony luzem do pudelka, na szczescie przyszedl wpelni sprwny wiec nie bylo zbednych problemow

Skomentuj

heh, dobrze ze ja moge osobiscie odbierac

Ale prawdą jest, ze pakuja je tylko w takie zwykle pudelka, bez jakich kolwiek styropianow czy gabki. Jezeli poczta nie bedzie laskawa to glosniki moga dojsc w kilku kawalkach... :|

Skomentuj

Ja zamuwiłem stx27-150-4-ss i rurke basrefleks (8cm) i patrze a tu jedno małe pudełko no i sie dziwie jak oni to zrobili :/ Patrze włożyli do środka :/ Niestety wielkigo szczęścia nie miałem i rurka pogiała mi terminal w głośniku :/ i bądz tu mąndry człowieku. Jedyna pociecha to taka, że przysłali go kurierem a zaplaciłem za poczte :)

Skomentuj

Ja zamawiałem 4 GDN27-150-4SC + 4 br te największe.... paczka doszła ale wszystkie 4br miałem w proszku (były w kartonach z głośnikami) :).

Skomentuj

a ja dalej czekam na fotki!!

Skomentuj

Ale chyba się nie doczekasz jak wszyscy :)

Skomentuj

Czaruję...
                    X