Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

newsy, linki, download !!! Oraz inne propozycje rozwoju.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

newsy, linki, download !!! Oraz inne propozycje rozwoju.

Witam,
    od wczoraj mam możliwość dodawania newsów oraz dodawania, usuwania i edytowania działów "linki" i "download" na stronie głównej.
    Chcialbym aby te działy przestały straszyć :) wobec czego proszę o umieszczanie tu propozycji do umieszczenia w tych działach :)
    Of koz to samo tyczy się newsów - jeśli jest coś ważnego, jakieś wydarzenie czy cokolowiek ważnego co warte jest newsa to proszę pisać :)

Za to chciałbym serdecznie podziękować Igodowi :)
    To wszystko Jego zasługa :)

Ogólnie postaram się zacieśnić współprace z Igodem i dojść do consensusu w sprawie propozycji typu dział "ogłoszenia" itp. Mam nadzieje że się uda :)
    Bo przeca trzeba iść z postępem :)

Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności Igoda :) i czekam na propozycje :)[/b]

takero, po pierwsze gratuluje, po drugie widząc to jak starasz sie mam cichą nadzieję, że dzięki nowym możliwością na dobre ruszy nie tylko forum ale i głowna strona.

Pozdro

Skomentuj

naprawde przydaloby sie "kilka" artykolow na stronie glownej. np o SW

ja proponuje w dziale linki umiescic moze adresy sklepow

Skomentuj

zajaranyy, dzięki :)

Pawel S., myślałem żeby najlepsze z tych http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=5931 linków dać.
        A co do artów - ja postaram się coś napisać, innych też zachęcam :)
        Nie pytaj co forum może zrobić dla Ciebie,
        ale co Ty możesz zrobić dla forum

Skomentuj

no i super. trzeba jeszcze walczyc o dzial ogloszenia. bo to dla nas sie przydac moze. wiele glosnikow mogloby przechodzic z rak do rak, kazdy moglby potestowac i znowu komus sprzedac.. a z allegro to roznie bywa
          ogolnie elegancko ze cos zaczyna sie dziac!

Skomentuj

takero, juz po maturze wiec moze wkoncu przedstawie moj sposob na wymiane membrany?

Skomentuj

Dzielny Takero, już tylko on walczy o nasze forum które zaczyna pomału wygasać.

Skomentuj

Pawel S., wszystkie arty itp mile widziane :)

Wczoraj balowałem więc nie miałem czasu zacząć działać, ale myślę że dziś wieczorem odmienie działy "linki" i "download" :)

Skomentuj

gratulacje;-)

Skomentuj

ja tez jestem za daniem dzialu "ogloszenia".

Skomentuj

ja bym jeszcze byl za dzialem sprawdzone przetworniki z opisami, podzialkowane w przedzialach cenowych, jakie budy dlanich itd itp. no i jeszcze dzial sprzedam i kupie ale zeby bylo np dla ludzi powyzej 20 postow bo inaczej bedzie smietnik znam to z innego forum, i zeby nie mozna bylo odpowiadac w tych postach jedynie na pw

Skomentuj

takero, dolep tu temat giełda i zaznacz jako super hiper ważne ogłoszenie,przecedź starocie.Będzie zawsze na górze.

Skomentuj

sam temat tutaj duzo nie da bo bedzie "burdel" kazdy wysle po 1-2 posty i bedzie ze 150

Skomentuj

co do tematu to mam co do tego mieszane uczucia...
                            postaram się o dział - jak coś robić to robić dobrze :)

teraz staram się popracować nad regulaminem...

Skomentuj

Czaruję...
                            X