Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

mini spocik DIYaudio w Koszalinie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mini spocik DIYaudio w Koszalinie

po rozmowie z pewna osoba z Miastka doszlismy do wniosku ze przydaloby sie jakies spotkanie zorganizowac w calu poznania innych konstrukcji oraz wymiany doswiadczen...

no wiec tak

wstepnie spot odbedzie 4 czerwca w koszalinie (dokladny adres ustalimy pozniej)
    narazie chetni to:
    Pawel S. - 2*arn150 + gdwk11/100 & blaupunkt gta470
    Radziacz - stx ap w golfie3
    Breg - 2*arn150 + vifa d27tg & peerless resolution10 w lanci & diora(ta ostatnia 150W na stk)
    explosion - "janek" od takero
    DeKeR - kino na stx
    wisnewski2 - jest rowniez chetny

jak sie uda to moze bedzie rowniez 206 na peerlesach - niestety od dluzszego czasu w budowie

jezeli jest jeszcze ktos chetny to zapraszam

a moze by tak spot w lodzi zorganizowac co wy na to ??

Skomentuj

Oooo!!!
      Witam Kolegę z Koszalina!
      Ja się pisze na to, niestety moja konstrukcja dopiero w budowie i nie bardzo mam się czym pochwalić. Ewentualnie mogę przynieść 2 wzmaki ciekawe. Ale napewno na moją obecność możecie liczyć.

Skomentuj

NO to się towarzycho rozkręca:) dobrze Cieszę się ze wpadłem na pomysł z Pawłem S., aby w naszym słabo zaludnionym w diy maniaków regionie zorganizować spota

Skomentuj

UKA, nic nie szkodzi, posluchamy to co jest. a co masz?? jakie to wzmaki bo niestety u mnie kiepko z jakoscia...

jak narazie sa mozliwe 2 miejsca. u mnie(troche male mieszkanie) lub u Brega w jamnie. jeszcze zobaczymy co na to nasi rodzice

wstepna godzina spotkania to ok 14-15

[ Dodano: 2006-05-23, 18:20 ]
          jest kolejna chetna osoba i nowa atrakcja: STX GDN 27-300 w......zabytkowym motocyklu :P

Skomentuj

Czyli 6 osób, ze mną 7...nieźle. Nie mogę się doczekac.
            Mam aktualnie Onkyo A8017 i Saba VS-2160. Może będe miał jeszcze Goldstara na 2*stk4048

Skomentuj

Drugi sprzecior juz prawie gotowy. mam nadzieje ze do niedzieli sie wyrobie

Skomentuj

No ja tez bede, wspominaną przez Pawła- 206-stką... a w niej Peerless: resolution 10; 2*NDT-53; 2*c165ip zasilane blaupunktem gta 470, do zobaczenia:)

Skomentuj

Bartek_MW650, Pawel S., wyraźnie prosiłem o nie umieszczanie fot na tym serwerze...

Skomentuj

takero, przepraszam ale nic niewiedzialem
                    dobrze ze ktos sie bierze do roboty...

Skomentuj

Witam Ja też chętnie wpadne Przywioze ze sobą kino domowe Infinity i jeszcze amplituner Sony do kina domowego Jeżeli ktoś ma to niech weźmioe jakąś skrzynie bo mam głośnik 12' i chciałbym go przetestowac.

Pozdrawiam Paweł

Skomentuj

Pawek88, to znakomicie sie sklada bo przy okazji w pelni przetestujemy plytke od B&W ktora jest nagrana glownie w DTS

spot odbedzie sie u kolegi Breg'a w jamnie. sprzet przetransportuje sie transitem do ktorego niestety trzeba bedzie cos zalac. z tego co wiem to bedzie 9 osob (radziacz pracuje ale zabiore mu AP'ka z bagaznika) wiec powinnismy sie zmiescic w 2 samochody i motocykl... tylko obawiam sie ze sprzet trzeba bedzie na 2 razy wozic :/

dokladna godzine spotkania i dalsze szczegoly uzgodnimy w pozniejszym terminie

Skomentuj

Witam Kolegów z Koszalina,

Muszę się pochwalić, że kolumny na STX 18-120-6-SW + Visaton SC 10 N są już prawie gotowe, więc do niedzieli będą skończone...
                          Mam jeszcze pytanie - czy znacie miejsce w Koszalinie, gdzie pomalują kolumny pistoletem za nieduże pieniądze? A może lakiernicy samochodowi to zrobią?

Do zobaczenia na spocie

Pozdrawiam

Skomentuj

lakiernik powinien zrobic bez problemu

Skomentuj

Pawel S., czy to M72 ??
                              Bartek_MW650, a po twoim niku wnioskuje ze to MW650 :lol:
                              fajne sprzeciki chciał bym śmignąc takim bokserem

Skomentuj

ŁukaszN, oba naleza do Bartek_MW650 a poprzedni splonol rok temu...

wisniewski2, Breg u ktorego bedzie spot jest mechanikiem i maja taki sprzet wiec sie dogadamy

Skomentuj

Pawek88, Ja mam 2 skrzynie po 42 litry, ale zamknięte. W jednej będzie siedział 30cm-monacor Jest jednak mały problem bo w drugiej jest otwór pod 25-ke. Zrobiłbym przednią ściankę z większym otworem, ale akurat padła mi wyżynarka :(
                                  Może uda mi się coś jutro zdziałac.
                                  A co to za głośnik?

Skomentuj

panowie prosze o potwierdzenie swojej obecnosci. deker juz odpadl, radziacz tez pracuje. napiszcie rowniez co zabieracie zeby przygotowac odpowiedni transport...

Pawek88, bedzie skrzynia od AP (47dm3 43hz)
                                    Explosion, napisz na ktora bedziesz w koszalinie i co z jankiem od takero. czyzby nam zepsul zabawe??
                                    powybierajcie najlepsza muzyke jaka macie do testowania sprzetu. niech kazdy cos przyniesie
                                    prosze tez o zabranie wlasnych kabli itp - lepiej za duzo niz zeby brakowalo

mocniejsze trunki zalatwiamy we wlasnym zakresie na miejscu bedzie dostepna tylko herbata...

przygotowane miejsce niejest jednak za duze ale powinno wystarczyc. jest t opokoj 4,5 x 5,5m

Skomentuj

Szkoda że tak daleko,szkoda...ale będzie fotorelacja?

Skomentuj

umberto, oczywiscie!!

Skomentuj

Czaruję...
                                        X