Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kto to pobije.....:>??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kto to pobije.....:>??

http://nysa.h4c.pl/temp/131_3113.AVI

no niezły z niego pijak :P

Skomentuj

NoNo to sie nazywa jednym duszkiem piwko wypić :P

Skomentuj

co ma spuscik to nie powiem!!!

Skomentuj

O
          jeszcze piana została<hahaha>:P
          pozdro

Skomentuj

ja wypijalem piwo z kufla w 8 sekund.......ale jego nie pobije.....:)))))))

Skomentuj

nio co Wy!! przecierz jemu piana jeszcze została! hehaheheaheheheaheahaeheaehehaeeh
              ale szacuken niezły "wygar" ma
              pozdro

Skomentuj

kiedyś w teleexpresie pokazywali kolesia co piwo dosłownie w siebie wlewał...niecałe dwie sekundy na pół litra.
                a tego filmu nie ściągam, mam za wolne łącze.

Skomentuj

gościu ma na to picie niezły patent:P trzeba będzie tak kiedyś spróbować
                  "robisz taki otwór"..
                  pozdro

Skomentuj

Zygmunt popieram a z tym teleexpresem to widziałem chyba to czy podobne ... wystarczy potrafic zapanowac nad gardełkiem rozewrzec i wlewac jak do zlewu :) ciekawe czy 0.5 jakieswódeczki też tak by w siebie wlał ... chyba zgon na miejscu
                    pzoatym filmu niehcce mi sie ściągać z powodów jakie wymienił Zygmunt

Skomentuj

mój kumpel wypił pół litra wódki duszkiem. Nie wiem jak potem wracał do domu, ale ja bym sobie na pewno poparzył tym gardło...

Skomentuj

pół litra polisch wodka?:) omg! toż to odhyniec:P (i zgon na miejscu
                        wolę zostać przy piwsku. heh
                        pozdro

Skomentuj

jakbym miał 110 kg masy ciała (to prawie dwa razy tyle co ja) tak jak on ma, to może też bym taie coś zrobił. Inna sprawa, że dla mnie pół kieliszka wódki to max co mogę połknąć na jeden raz. Od flaszki na miejscu bym się zrzygał.

Skomentuj

Po pierwsze wyrośnijcie z tego kto więcej wypił itp bo nie o to chodzi, a dodam ze ten kto pije pol litra wodki duszkiem to niezly jełop, po takim wyczynia można zaliczyć zgona ale tego prawdziwego, alkohol jest trucizną jak każda inna, tez mozna przedawkować i takie tam, wiec uwazajcie

p.s. wszystko jest dla ludzi, ale dla ludzi z głową, trzeba umieć to rozsądnie użytkowac

Skomentuj

Richard Small, przestań prawić nam morały, przecież mu doskonale wiemy że takie wyczyny kwalifikują się do Jackass albo do nominacji do nagrody Darwina :P

Skomentuj

heh co do picia to jeszcze pamietam mojego kumpla

oblewalismy akurat jego 17-ste urodzinki, skonczylismy wszyscy rowno o 2 w nocy ale bez niego
                                wylondowal w szpitalu, 5,12 promila, 3 dni tam lezal, dziennie po 4 kroplowki dostawal, plukanie zoladka itp, koles ledwo przezyl

od tego czasu pije z umiarem ;]

Skomentuj

mój kumpel raz wciągnął 8 browarów dosyć szybko miał 5,9 promila i szedł zadowolony
                                  poźniej się dowiedział ile miał jak się do niego uśmiechneła policja:P
                                  hehe pozdro

Skomentuj

ja miałem kolegę, który szóste piwo pił w 8 sekund na własnej osiemnastce. Niestety nie ma go już wśród nas... ale nie przez alkohol

Skomentuj

8 piw i 5,9 promila ?? To kurde ile ja musialem miec po 14-stu ?? To byly wspaniale czasy wojska
                                      Pozdro
                                      Dexter

Skomentuj

ee koledzy widze, ze cienkie głowki co niektorzy mają :) jeszcz w wakacje jak robilismy gril party to kazdy wypił po literku starogardzkiej co niektorzy odjechali ale polowa ziomow wytrzymała :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X