Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki wzmacniacz polecacie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaki wzmacniacz polecacie?

Potrzebuje używany tani wzmacniacz do kolumn na arn150-05-8 i arv104-8. Kolumna oczywiście 8 ohm. Cenowo chciałbym żeby zmieścić się tak w granicach 200 z przesyłką. Chcę go podłączyć tylko do cd. Proszę o jakieś propozycje. Czytałem troche o radmorach i w tej cenie podobno bardzo dobry stosunek jakości do ceny?

przejdz sie po komisach lub lombardach. powinienes znalezc jakis dobry polski wzmacniaczw nizszej cenie

Skomentuj

to wiem ale co polecacie dokładnie. Radmorek będzie dobry czy diora? Stare dobre konstrukcje. Jakie modele z tych firm?

Skomentuj

Ani radmorek ani nie diora i nie stare dobre... :)

Yamaha A520 będzie dobra i dźwiękowo i mocowo - 300zł używana (nie warto pchać sie w diory i inne takie)

Skomentuj

A tak zapytam... nielatwiej cos DIY ?
          200 zlotych.... za to mozna smialo zlozyc stereo na tda,na lm,n mosfet,lub cos jeszcze innego...

Skomentuj

jak chcesz to ja mam do sprzedania mostek tda

Skomentuj

STK 040-120 - w humie 12zl + 8 zł plytka + dodaktowe elementy (radiator/trafo/kondy itd) + przesylki i bedzie ze 100zl-120zl.
              Oczywiscie to w przypadku jak sie chce, ma sie troche wiedzy i cierpliwosci.

Skomentuj

mam już diy 2xtda1514 i przedwzmacniacz tda1524, przy 8 ohm mam 2x30 watt ale jak słyszałem radmora to mój wzmacniacz wysiada przy tym.

Skomentuj

jak bys chcial to ja mam tą Yamaszke do sprzedania co ALTON pisal :) Jak cos to wal na PW, wyśle Ci fotki itp.

Pozdro

Skomentuj

Na razie kase wydalem na glosniki do samochodu bo byla okazja. Dlatego na razie sie wstrzmuje z zakupem wzmacniacza. Musze wymienic tylko w swoim przedwzmacniacz, mam obecnie tda1524 a on ma slabą jakosc dzwieku i bas jest wysoki dudniacy na nim. Co polecacie innego?

Skomentuj

Czaruję...
                    X