Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wreszcie dziala forum...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez umberto
    cash w tym czujesz i dlatego to robisz
    Chyba nie przemyślałeś tego co napisałeś :)

Poprostu nigdy Cię nie zaakceptuje jako admina diy,co za dużo to nie zdrowo.
    No cóż... prawde powiedziawszy to Twój problem, a nie mój :)

Szczerze mówiąc jedyne co mnie zaskakuje to fakt, że nie masz bladego pojęcia o tym co zamierzam zrobić z tym serwisem, a z góry zakładasz że serwis pomknie w złym kierunku - rozumiem Twoje rozczarowanie (zawód, rozgoryczenie - sam nie wiem jak to uczucie nazwać) spowodowane tym, że nie Tobie JS przekazał ten serwis, ale bez przesady

Skomentuj

Przede wszystkim nie mnie bo takiej opcji pod uwagę nie brałem.Nie mam na to czasu.Jedyne co proponowałem to regulowanie spraw finansowych i ewentualne udostępnienie serwera bez ograniczeń.
      Może i nie mam pojęcia,może i mam.Ta domena jest bardzo atrakcyjna,doskonale o tym wiesz.I tylko dlatego chapnąłeś tak łakomy kąsek,mnie oczu nie zamydlisz ani łaciną ani rozbudowanymi tekstami.
      Zawód,rozgoryczenie...bzdura totalna.Człowieku,ja mam mase innych problemów na głowie i nie mam zamiaru se głowy zaprzatać takimi bzdurami.Chciałem pomóc,nie wyszło.Wziąłes Ty,trudno,niezbyt szczęśliwy wybór wg. mnie i nie tylko mnie.Zrobisz co zechcesz,to Twoja sprawa.
      Ciekaw jestem tylko kiedy ujrzę tu pierwszy baner.Nigdy?Jakoś nie wierze :twisted:

Skomentuj

IMHO szkoda czasu na emfatyczne dyskusje - w mojej opinii Twoja postawa wynika z antypatii personalnej, bo w diyaudio.pl nic się jeszcze de facto nie zmieniło (poza usprawnieniami mechanizmu i zmianą skina, która była konieczna), a już jestem atakowany przez Ciebie. Obserwuj co się dzieje i w razie czego oponuj - jestem otwarty także na Twoje opinie i chętnie podejmę merytoryczne dyskusje z każdym, kto ma coś do powiedzenia.
        Co do bannerów - jeśli serwis lub/i jego Użytkownicy będą mieli cokolwiek zyskać za sprawą bannera (tak jak to miało miejsce w przypadku bannera Greltonu, sponsora nagród w konkursie audiomanii - przypominam, że nagrody były naprawdę wartościowe) to nie zawaham się i tu taki banner wstawić. Sądzę, że Użytkownicy w większości wolą oglądać banner w zamian za np. ciekawe nagrody w konkursie, niż mieć "sterylny" serwis w którym absolutnie nic się nie dzieje. Jeśli się mylę to dajcie znać.

Skomentuj

Lepiej jakikolwiek admin niż brak admina.
          Jak ta sama osoba kieruje dwoma forami to zwykle jest tak, że jedno bardziej faworyzuje i możliwe że będzie to "Audiomania".

Skomentuj

a moje zdanie jest takie aby nie snuć domysłów, a opierać się na faktach.
            nawet z http://diyaudio.pl/memberlist.php widać że Q sporo czasu tu spędza,
            i to nie bezowocnie jak widać ...
            póki co żadnego banera też nie ma.
            trzymajmy się faktów...

Skomentuj

umberto, takich pierdół dawno nie słyszałem, cash za prowadzenie forum z tyloma wizytami, gdzie tu widzisz zetki reklam, na których Q miałby zarabiać?
              Pomyśl chłopie, albo po prostu dowiedz się jak "dochodowe" jest prowadzenie domeny.
              Przynajmniej mamy chłopa odpowiedzialnego, a nie wiem jaki wpływ na zawartośc forum ma admin. Wulgaryzny, owszem, warto cenzuroweać, ale w czym innym Q jest gorszy od igoda?

Pozdro

Skomentuj

Dobra,pozyjemy,zobaczymy.Tylko niech którys po drodze zapłacze to mu takiego kopa dam że na antarktydzie wyląduje.

Quester, gwoli ścisłości,zadna antypatia,żadna nienawiść czy cokolwiek innego.Akurat Twoja osobę cenię i nawet lubię i jakos trudno by mi było wpisac Cię na listę wrogów.Może z Twego punktu widzenia sa to pierdoły,ale nie dla mnie,jestem sentymentalistą,ciężko mi sie rozstawać z czymś co długo jest ze mną,cos co wlecze się za mna jak cień...wiem,stary juz jestem,przynudzam.Ale ponoć i tacy są potrzebni.Szkoda że moja opinia wywołała taka pewną nerwowość,zupełnie nie potrzebnie.To tylko moje zdanie.Zdanie które wywołało lekką burzę.Trudno,stało się.
                A tak nawiasem mówiąc,nie myśl że spoczne,pilnie będe śledził zmiany i nie popuszcze jeśli coś zacznie się źle dziać (choć raczej nie sądze aby tak miało być).
                Ogół mnie pokonał,poddaje się,schodzę do podziemia ale przez peryskop będe śledził co sie tu wyprawia :mrgreen:
                Do Łodzi nie mam zbyt daleko :wink:

Skomentuj

Mi bannery nie przeszkadzaja dopuki nie wyskakuje na środek ekranu i nie daje sie usunąć. Jezeli dzięki bannerom możliwe byłoby sfinansowanie prowadzenia strony to jestem za!

Nie rozumiem żalów umberto, przecież przez dwa miesiące od przejęcia strony, ona tylko na tym zyskała. Nowy layont forum , nowa strona głowna. Coś sie dzieje. Wiecej zmian niż w 2 lata "starego" diyaudio.

ps
                  tu się nie ma co w podziemu ukrywać. Szkoda umberto twojej reakcji :/ . Kierunek rozwoju diyaudio został nakreślony już ponad miesiac temu i powoli wprowadzany miał być w życie. W głownej mierze mieli tu działać ludzie bardziej związani z tym serwisem niż z audiomanią co jest oczywiste. W założeniach miałby być zmiany w obsadzie moderatorów, i wybór osób mogących wrzucić coś niecoś na strone głowną.

Skomentuj

Zyskała...a gdzie stary,dobry layout?Tęsknie za nim...i ta główna,od wieków nie ruszana,człowiek na pamięć znał,ech,co wy sie tam znacie... :cry:

No ale kto zrozumie emeryta :roll:

Skomentuj

jak kalejdoskop...

Skomentuj

Narzekanie Umberta na wygląd strony to dziecinada, od czasów kiedy tu jestem strona zmieniła sie 3 razy teraz 4 raz ... i jakoś nie płaczę, a zostałem kiedyś przez "kogoś' nazwany dzieciakiem :mrgreen:

Skomentuj

No ale kto zrozumie emeryta
                          Jaki tam z Ciebie emeryt :?: Jestem niewiele młodszy :P
                          Ja, mimo wieku, jednak jestem za tym, by coś się zmieniało... cokolwiek... i dlatego nie zupełnie w smak mi był fakt znajomości na pamięć homepage'a, setki komentarzy dodanych przez boty i sporo martwych linków. Jak widać po "przesianiu" niewiele zostało, ale głowa do góry :!: W przyszłości będzie więcej. :)

Skomentuj

Budzik, bądz cicho "dzieciaku" kiedy ja mówię :mrgreen: No oczywiście żartuje ale tęsknie...łoj tęsknie :sad:
                            Ale trza sie chyba przyzwyczaić,co za wyjście.No nie?

[ Dodano: 2006-09-06, 20:36 ]
                            Quester, nie wiem,ale chyba potrafisz mnie zrozumieć,starych drzew sie nie przesadza ponoć,stąd moja troszkę nerwowa reakcja,wybacz jesli przegiąłem.

Ale ogólnie się jednak martwię.
                            Teraz się upierdliwy robię.
                            A co będzie za 5,10 lat?Brrr...strach pomyśleć :shock:

Skomentuj

Wyjścia są zawsze trzy: drzwiami, oknem lub do szafy :-D

Skomentuj

He,he,he,cały Quester.
                                Wybacz za zamieszanie,postaram się być raczej pomocny niz upierdliwy.No i oficjalnie przepraszam jeśli kogoś niechcący uraziłem,troszkę obecnych prywatnych problemów na klawiaturę chyba przelałem,jeszcze raz przepraszam.I obiecuję poprawę :oops:

Skomentuj

umberto, w dużej mierze Cię rozumiem (z wyjątkiem głośnego manifestu ) Swoją drogą nie mam co wybaczać... napisaliśmy wspólnie "małą emfazę" i tyle :P
                                  A zagadkę zwaną "przyszłość" rozkmini czas.

Skomentuj

Quester, poprostu dziekuję.I jeszcze raz Cię przepraszam.I kciuki trzymam!

Skomentuj

Ja tez nie lubie jeżeli cos zmienia sie za czesto, ale w tym wypadku było to słuszne posuniecie. Nowy admin diyaudio wkracza w "nowy wiek" wiec mozna był zmienić na nowy layout. A za 10l znowu coś nowego by nie być za murzynami :mrgreen:

Skomentuj

A tam glupoty klepiecie :mrgreen:
                                        Stare DIY juz nie wroci i nie ma co narzekac... jakie ono bylo kazdy wie...
                                        Ja wierze w Q i mam nadzieje, ze nei zawiedzie forumowiczow... - sprobowalby tylko :mrgreen:

Skomentuj

a ja chve zapytac czy u was tez czesto wyskakuje ze nie mozna wyswiuetlic strony? zwlaszcza przy ogolnym pisaniu na forum?
                                          oststnio dzieje sie to u mnie bardzo czesto;/

Skomentuj

Czaruję...
                                          X