Kocur, stronka dopiero ruszyla jest nastawiona zupelnie na inny profil ja ta i nie jest raczje konkurencja a istnieje juz od pewnego czasu
osoby zainteresowane wiedza o co chodzi
"Niniejszy serwis może pomóc Ci w wybraniu drogi oraz pozwoli przejrzeć ciekawe konstrukcje, przeczytać porady i poznać teorie oraz doda pojęcia o tym co można zrobić w domowym zaciszu oraz o tym co robią poważne firmy w tej dziedzinie. " - to jest ten zupełnie inny profil ?
A po co ci sami ludzie robią podobne forum?? przecież i tak tam będzie to samo. tylko 2 razy więcej roboty. Ja jestem zwolennikiem jakości. Lepiej zrobić jedno ale potężne forum z kopalnią wiedzy.
Witajcie.Kto chce jak i ja takze czynie , moze zostac i tutaj.Fakt ze u nas jest mniej ludzi to naturalne gdyz istniejemy krotko i zalozylismy serwis zeby robic cos troszke inaczej.Jest to forma kreacji ktora nam odpowiada. Narazie to dopiero rozwoj wiec nie jestesmy konkurencja i docelowo nie o nia nam chodzilo.Raczej ma byc tak ze robimy cos po swojemu i staramy sie gromadzic wiedze oraz ja wymieniac skupiajac sie na pewnych zagadnieniach wiecej na innych mniej.Nic w tym zlego.
kocur pleciesz głupoty ... Admin owej strony całego zycia nie poswieci na pisanie ci atrykułów, świat idzie do przodu, wszystko sie zmienią nowe zastepuej stare, SIYaudio pl zawsze bedzie pełna ludzi aż kiedyś wygaśnie bo wypełni swoją misję, zauważ że stron o tej tematyce na necie praktycznie niema i TO FORUm jest jakoby jedyne gdzie można sie naucyzc wszystkiedo pd początku, naturla EWOLUJUE ( chyba oglądałeś ewolujche he :P ) tak samo "TA" strtona takze bedzie powstawała w kolejnych wersjach prowadzona przez kogoś innego zwiazanego z poprzednia"wersją" .. to takie jakby wymuszone przekazanie pałeczki i uważam ze bardzo dobrze, póki tutaj jest dużo osób , to nikt na tamtym forum niebedzie głupot pisał, powstanie więcej artykułów jużtych bardziej zawansowanych ... i o to chdozi zeby przeżucic się w odpowiednim momencie a nie od 1 dnia zawalać strone pytaniami "czemu tu nic niema" ,,, cieszmy sie że owa strona nadal istnieje i módlmy sie za powodzenie Audiomani ... oraz o to ze autorzy takze napisza artykuły czy tutoriale podobne do tych tutaj (chodzi mi o artykuły takie dla poczatkujących o obudowach czy o tym jak zrobic skrzynke jak sie do tego zabrac itp itd) i akurat ja nie widze tutaj zadnej konkurencji. POwstanie Audiomania , DIYAudio zostanie opsuzczone przez duzaczesc i wygasnie jej swiatełko do minimum, moze zostanie zamknięte gdy wszyszy rzeemigrują na nową strone ... a tutaj nagle gdy JS bedzie miał 85 lat i 850 konstrukcji za soba nagle kazdemu pośle mejla że jest taka i tak strona każdy wchodzi <WOW< powie wytrzeszczy oczy ... i na gle audiomania pójdzie na śmietnik
takie życie ... gdybyu nie to, to było by nudne, ale jak narazie życze jednei i drugiej stronie kolorowej przyszłości , a jak to się mówi DIYaudio i jej wczesniejsze wersje DLA WIELU WIELU forumowiczów to klasyka , ta strona przeszła do histroi bo otworzyła drogie wielu teraźniejszym dobrym kostruktorom
hmm...owszem stronka kiedys reprezentowala wyższy poziom,teraz jak czytam niektóre posty to mnie przewraca.Poza tym omawiacie w kółko to samo,totalny low end,te same glosniki,to jest poprostu nudne!Czy audiomania przebije tą stronę? przez najbliższy czas pewnie nie.Myśle że na niej (audiomani) i tak bedzie nieco podobny poziom jak tu,na fora akkusa czy diyaudio tk związane z bardziej hmm zaawansowanymi rzeczami poprostu nie ma ludzi,jej kilku śmiałków.Całe polskie diy (prawie całe) obraca sie wokół tego samego : tesla,tonsil,alfred.Nic poza tym,to forum jest przeznaczone własnie pod "te tematy"..W polsce jak dotąd niema i pewnie nie bedzie dobrej strony z bardzo dobrze wytłumaczoną wiedzą OD PODSTAW.Myśle że audiomania to bedzie to samo co diyaudio tylko w innych "nowszych" szatach.Jak strona podniesie poziom,stanie sie sterylna i mało kto bedzie ją odwiedzał (przykład inne fora) a jak bedzie dla wszystkich to bedzie tak samo jak tu.Stronę tworzy kilka osób które mają niewątpliwą wiedzę,do tych osób należy MarekW,Yoshi,Quester.Mam nadzieje że bedzie to naprawde świetna strona,na której bedzie mozna zaczęrpnąć cennych informacji,mam nadzieje tez że poziom podskoczy,niebedziecie w kółko omawiać tych samych głosników bo to jest juz nie do wytrzymania....czas pokaże..
dziwicie się, że wszyscy obracają wkoło te same tanie głosniczki??przecież większość z nas to uczniowie, studenci, głowy rodziny itd... kogo stać na coś poważniejszego?? Z kieszonkowego i stypendium peerlesa nie kupię.
I nie przeszkadzałoby mi, gdyby nowe posty pokazywały się raz na kilka dni, o ile byłyby treściwe.
to masz takie forum na akkusie i na diyaudio.tk,są treściwe...co do głosników,to ile do cholery mozna pisac o tesli,czy lw800?! co 3-ci post to to samo...
Diy to strona na której pytania zadają w większości początkujący (bo jeśli by już widzieli co i jak to po co p[ytać) każdy uczy się na błędach ale po co na swoich? dlatego jest tak jak jest i nie uważam żeby pytania o np o lw 800 nawet 100 razy bylo złe hehe i popieram Zygmunta.
pozdro
wróćcie do czasów kiedy to wy pytaliście o głupoty, pamiętam jak mnie hm inepamiętam kto zjechał pare wersji strony temu heh za głupie pytanie :P ... dlatego powstaje Audiomania ze jak juzsie troche rozwinie to ludzie juzw tym siedzacy i w miare swoich mozliwości doswiadczeni beda wyskutowac na bardziej powazne tematy niż "jaką obudowe do lw zrobic" a i napewno powstanie na forum dział dla poczatkujących gdzie takie pytania bedzie możza zadac a raczej rpzedstawic swojawersje i zostanie ona poprawiona bo jak wiadomoi tu i tam nikt za nikogo liczyć niebedzie
Skomentuj