Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sen....

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sen....

Witam.
    Jak zwykle bardzo długo siedze przy kompie,pierw to była 24,pozniej minutke dluzej i tak dalej az do 5 -6 rano,potem sen 10 godzin i od nowa.
    Jak wiadomo szkoła za 3 dni...a ja mam problemy ze snem, o godzinie 3ciej polozylem sie spac,przelezalem 1h33m. i nieusnołem,jak spowrotem "przestawic się" zeby chodzic spac wczesniej,duzo wczesniej?
    Dzis planuje niespac do godz 22,polozyc sie spac,i wstac bardzo wczesnie,bo o 7 rano.
    Mam nadzieje ze to mi pomoze,chociaz czekam na wasze rady!

P.s
    Potraktujcie temat na powaznie,bez głupich,bezsensownych lub nienatemat komentarzy.

Na sen jest najlepszy mocny wysiłek fizyczny, musisz się porządnie zmęczyć wtedy nie będziesz miał żadnych problemów.

Skomentuj

Ja dzisiaj 3 godzniki szlifowania sobie zafundowałem, zapewniam - padniesz jak kamień!
      :-)

Skomentuj

W ciągu dnia basen lub/i gra zespołowa w np pilkę z kolegami lub/i rowerek lub/i bieganie lub/i ze 3 razy dziennie to co tygryski lubią najbardziej. Spisz jak kamień

Skomentuj

Mega przestawianie ...
          1. nie spisz do 2
          2. wstajesz o 6
          3. idziesz do roboty ze starszym o 6 (jak można, a jak nie to cięzka praca)
          4. spac sie już chce koło 12
          5. dalej nie wiem bo jeszcze sie na nogach trzymam :)
          7. ale jak dobrze pójdzie to o 20 bede już spał i może wstane o 8 :)

ale myśle ze sie przestawie :P
          ja do szkoły ide za miesiac ale postanowiłem, że koniec tego dziadostwa

Skomentuj

hehe ja smigalem do roboty to o 5:15 wyjazd z domu, ciezka praca, powrot ok 18.... potrafilem zasac w trakcie picia piwa:P ale po jakims czasie przyzwyczailem sie:P

Skomentuj

To Calkiem poważnie (choc moze i nie za zdrowe ) ale browarek jeden przed tym jak chcesz usnac, lub dwa. Mnie pomaga :]

Skomentuj

racja, piwo robi swoje, ale jak sie jest troche przymulonym juz, ale jak kolega w takich godziach spi to nie wiem czy mu to pomoze, poprostu nie spij z raz jednej nocy, i nastepnego dnia poloz sie okolo 20-21, i wstan wczesnie ok 6-7, i powinno pomoc, i bez wysilku :)

Skomentuj

polo0zylem sie i myslalem o roznych rzeczach itp,kimnałem na krotko,max 1h,spac sie niedalo bo babcia sie z mama klocila,wyszli z domu ii....noi wlasnie wstalem.zaraz chyba ide pobiegac albo posprzatam pokój,ale to drugie mnie chyba wykonczy

Skomentuj

melatonine kup sobie ;]

Skomentuj

posprzatane,jutro szkola.... polozylem sie o 2giej spac przelezalem do 6,usnolem a o 6:38 kot chciał sie przebic do mnie do pokoju...
                      Takero,napisz cos wiecej o melatoninie :P

Skomentuj

zapytaj w aptece :)
                        generalnie to absolutnie naturalna metoda nie powodująca np uzależnienia,
                        głównie stosują to osoby dużo podróżujące samolotem.
                        http://www.google.com/search?hl=pl&s...tonina&spell=1
                        poczytaj sobie :)

Skomentuj

wyczytalem ze jak jest ciemno to sie wytwarza .... jak ja mam łeb w monitorze to raczej ciemno niejest haha,zapytam w aptece,mam nadzieje ze niebedzie zadnych jazd z tym ze budze sie z worami pod oczami albo zmeczony itp?

Skomentuj

Zamieszczone przez ruthi7
                            To Calkiem poważnie (choc moze i nie za zdrowe ) ale browarek jeden przed tym jak chcesz usnac, lub dwa. Mnie pomaga :]
                            no jak to?? browarek nie jest zdrowy?? przecież to najzdrowszy środek dobry na wszystko :mrgreen:

Ja mam w te wakacje problem bo dwa razy w tygodniu pracuję w nocy. Oczywiście wcale nie kładę sie spac, tylko jadę na nockę, potem wracam o 9 do domu i tak mi się chce spac że wstaje koło 18... i potem mam problem bo spac juz się nie chce a następny dzień mam wolny...
                            browary pomagają, ale conajmniej 4(wydaję prawie wszystko co zarabiam ). Jazda na rowerze trochę mniej, bo to tylko pobudza, potem po dwóch godzinach niby jest się zmeczonym, ale spać się chce tylko kilka godzin i potem się budzę o 6 rano.. :/
                            teraz mam problem co zrobię w czwartek po nocce, bo koło południa chcę jechac z kumplem na trasę Tour de Pologne jakieś 20km w jedna stronę... żebym tylko nie zasnął na rowerze po drodze ;>

Skomentuj

Zamieszczone przez Zygmunt
                              no jak to?? browarek nie jest zdrowy?? przecież to najzdrowszy środek dobry na wszystko
                              np na nerki ;]

Skomentuj

Tasior- nie spij przez 48 h, i poloz sie o 20 spanie gwarantowane. a potem juz beidze z gorki

Skomentuj

teraz mam szkole i o 22 sie klade spac,wstaje o 6... juz wiem jak sie starsza czuje muhaha

Skomentuj

Czaruję...
                                  X