Witam,mam pytanie:czy fotoradar zeby zrobic fotke musi miec ta czerwona lampke na dlugim statywie?? Pytam bo ostatnio w terenie zabudowanym mialem 110,niby nic nie blysnelo ale strach jest...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Fotoradary......
Collapse
X
-
Ten fotoradar nie mial tej czerwonej lampy.. moze to tylko atrapa???
[ Dodano: 2006-09-02, 11:23 ]
ciekawe czy moja twarz bedzie widoczna na zdjeciu...:/
[ Dodano: 2006-09-02, 11:24 ]
http://www.antyradary.phi.pl/mapa_fo...krasnystaw.htm
to dokladnie ten fotoradar.....
Skomentuj
-
Są fotoradary błyskające podczerwienią, ale takie chyba tylko w nocy działają. Jednak może też w dzień. Z drugiej strony kierowca powinien być poinformowany o tym, że właśnie dostał fotkę... Mi bynajmniej błysnęła ładna czerwona lampka :) (90kmph w zabufowanym heh, wiocha taka, że z początku było już koniec widać)
Skomentuj
-
Jesli jezdzisz dobrze i nieprzeceniasz swoich umiejetnosci(110 w miescie-przeceniasz) to ja niemam nic przeciwko zebys jezdzil,ale zastanow sie troche zanim cos zrobisz.
Mam kolege,tez jezdzil wczesniej,kaszlem,jezdzil dosc dobrze,czasem mial rozne glupie pomysly lub akcje,ale jak wiedzial ze czegos niepotrafi,to tego nierobil.
Skomentuj
-
bylo sie nie przyznawac, bo teraz juz raczej nikt cie tu nie polubi
przesrane masz jednym slowem, nic ci nie da te omijanie przepisow....
jesi bedize widac wyraznie twarz to poprostu bedzie bezpieczniej na drodze.
kazdy ma ochote czasem pojezdzic troche szybciej, ale nie w miescie z taka predkoscia w epoce fotoradarow...
Skomentuj
-
przede wszystkim trzeba być odpowiedzialnym,
a takie imponowanie że jeździłeś ileśtam gdzieśtam to świadczy
tylko o Twojej niedojrzałości do np prawka.
Jeszcze tylko powiedz że z 5 łysymi kumplami byłeś, a w tle napierdzielała tuba :)
Zamieszczone przez mIKIpoti89, zabronilbym ci robic prawko dozywotnie i rodzicow obciazyl zajebista kara...
bezapelacyjnie.
trzeba ukręcić łba hydrze bezkarności i reagować stanowczo zanim będzie za późno...
btw - radze obejrzeć reklamy (takie UK odpowiedniki "stop drogowym wariatom"), oraz foty ludzi po wypadkach - choćby na rottenie - może to da Ci coś do myślenia...
pewnie oczekiwałeś innej reakcji "łał, pewnie zajebiście jeździsz furą" itp,
ale pomyliłeś się - my szczeniackim ,bezmyślnym wybrykom mówimy głośno i stanowczo NIE !
Skomentuj
-
Po prostu w głowie mi sie nie mieści, co trzeba mieć zamiast mózgu żeby nie mając prawka takie debilizmy uskuteczniać w mieście. Sam też czasem przekraczam prędkość.. ale nie poleciałbym nigdy ponad 100Km/h na mieście, bo to skrajnie nieodpowiedzialne i niebezpieczne. Na pustej autostradzie można samochód trochę przegonić, ale zawsze trzeba mieć na uwadze, że przy prędkościach ponad 100Km/h nie masz żadnych szans na wyjście z wypadku żywym nieważne jak nowoczesnym samochodem sie jedzie.
Ludzie myślcie też o innych, bo nawet, jeśli jakimś cudem wam sie nic nie stanie to przez waszą nieodpowiedzialność możecie z drugiego człowieka zrobić kaleke albo go nawet zabić. Ale takiemu idiocie który nie ma tego świadomości i tak nic do rozumu nie przemówi… do czasu
Skomentuj
Skomentuj