czy podoba ci sie nowe forum ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nowe forum ?
Collapse
X
-
Skin moze byc jedynie kontrast miedzy odwiedzonymi stronami a tlem jest zły,ewentualnie inne tlo troche(glosnik) bo wszystko takie szare,moze daloby rade zmienic troszke kolor glosnika zeby sie odroznial?
[ Dodano: 2006-09-04, 12:04 ]
Ooo widze ze kontrast juz zmieniony,dziekuje :) teraz widze przynajmniej na co klikam
-
Zamieszczone przez mIKIstary wyglad byl kozacki
wydaje mi sie ze po prostu komu sie w nocy nudzilo i doszedl do wniosku a nie mam co robic to zmienie skina forum z mega kozackiego, swietneko na lipny i nieczytelny !!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez nadzikwydaje mi sie ze po prostu komu sie w nocy nudzilo i doszedl do wniosku a nie mam co robic to zmienie skina forum z mega kozackiego, swietneko na lipny i nieczytelny !!
Jest wiele kwesti o których nie masz pojęcia i o których nie będziemy tu dyskutować.
Jest jak jest i do starego skina nie ma powrotu - najwyższy czas by się z tym pogodzić.
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez nadzikSTARY skin byl MEGA WYPAS nie rozumie tylko jednego jezeli cos jest dobre wrecz swietne to po co to zmieniac ??
jak bymd się starał nie rozumiem takich ludzi a jeyne co moge w tej sytuacji powiedzieć, ze jak ci się nie podoba to wyp........ (wypad to chyba nie jest brzydkie słowo)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez nadzikwydaje mi sie ze po prostu komu sie w nocy nudzilo i doszedl do wniosku a nie mam co robic to zmienie skina forum z mega kozackiego, swietneko na lipny i nieczytelny !!
Secundo: Skoro kolegę nadzik'a tak rozpiera energia to może prześlę mailem tpl starego skina i kolega przystosuje go do dziesiątek modyfikacji i dodatkowych zabezpieczeń jakie obecny mechanim forum posiada ? (gwarantuję, że jest to około tygodnia wytężonej pracy).
Tertio: Zdaje się, że niektórzy nie znają słynnego powiedzenia: Non progredi est regredi. Na całe szczęście dla takich są jeszcze archaiczne miejsca w sieci gdzie mogą się oni cieszyć całkowitym brakiem rozwoju i zmian.
Skomentuj
-
Stare forum miała pełnop luk i błędow przez co mozna było zaobserwowac przez jakis czas pelno anglojezycznego spamu . Nowsze forum posiada lepsze zabezpieczenia co mysle ze przez jakis czas powinno zablokowac tego typu spamy i inne badziewia .
Podkreslam ze to nie ja zmieniałem forum ,ale mowie tak jak mi sie wydaje
,a jak komus sie cos nie podoba to moze sobie przeciez pujsc na inne forum.
Najwyzszy czas na jakies zmiany i mysle ze to posuniecie było dobrym rozwiązaniem.
Ja rowniez musze przyzwyczaic sie do nowego wyglądu ,co mysle ze przez jakis czas bedzie trudne :)
pozdrawiam i zycze miłego przyzwyczajania sie :)
Skomentuj
Skomentuj