Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak to sprzedac??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak to sprzedac??

zrobilem suba bp na takich glosnikach (wzorowalem sie na konstrukci takero) ale jestem zawiedziony...
    i teraz nie wiem jak sprzedac te stxy? Dokonczyc bude i jako suba (zostalo oklejenie kocykiem) wystawic na allegro czy same glosniki sprzedac a bude sobie zostawic...
    jak uwazacie jak bedzie najlepiej? Dla wyjasnienia buda kosztowala mnie
    7zl - szpachla
    56zl - stxy z przesylka
    6zl -br
    2zl - terminal
    10zl -kocyk
    10zl - budapren(starczy go jeszcze na bardzo dlugo)
    ---------
    razem ok 90zl <- troche duzo jak na sub na 2x 14cm

wystaw na allegro to się dowiesz.

Skomentuj

glosniki juz staoja za 21 kup teraz ale nie wiem czy sie oplaca wkladac prace i meczyc sie z obudowa. w sumie jakby ja troche zmodyfikowac to by wniej axx 1010 zagral...

Skomentuj

tez kiedys mialem taki problem, buda ofornirowana pod GDN 20/80/2, ale cos nie tak to gralo, zrobilem druga a tamta spalilem, a okazalo sie ze to glosnik mial wade, i wymienili mi na gwarancji ;/, takie byly poczatki, nie na wszystkim sie zarobi..
        teraz robe tez nowego suba (za miesiac pokaze na forum) i starego na tym GDN'nie bede chcial sprzedac, tez myslalem sprzedac glosnk i wzmacniacz oddzielnie a bude hm... spalic, ale jednak wykoncze ja ladnie i bede probowal w calosci sprzedac

Skomentuj

probowac zawsze mozna... niestety w polsce ciezko jest opylic DIY... kazdy mysli ze to taniej, po kosztach, na pale robione... wola kupic pierdziawki z napisem 10000w i szczycic sie...
          ale czasem uda sie cos sprzedac na allegro, dobry opis, bajerancki wyglad i duuuzo fotek

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item125801924_...m_od_1zl_.html

Skomentuj

omg znowu podbija allegro :P

Skomentuj

heh. nie ma to jak dobra reklama :)

Skomentuj

najlepsze sa te raki.... 1.60 za komplet (4+4)u mnie,czarnych hehehhe !

Skomentuj

Tasior, ciii :)
                    tak czy inaczej naprawde te br-y kosztują ponad 28zł bo 28.01 zł :P
                    i naprawde są visatonowskie i do tego mają dużą średnice ;]
                    no i praktyczne są :P

Skomentuj

gdyby byly dluzsze byly by lepsze,i kto wie moze bym kupil za jakies 5-10 zł ,w cenie raków He.

Skomentuj

można zawsze 2 złożyć :P
                        bry o takiej średnicy na allegro mają zdecydowanie mniejszą długość więc nie jest źle :P

Skomentuj

uehehe wlasnie sie wczytalem z opic, bez kitu dobre to jest:P

[ Dodano: 2006-09-06, 23:05 ]
                          uehehe wlasnie sie wczytalem z opis, bez kitu dobre to jest:P

Skomentuj

Czaruję...
                          X