Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Popsułem blaszaka ale zmajstrowałem nowego

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Popsułem blaszaka ale zmajstrowałem nowego

No właśnie,dziś definitywnie powiedział pa,pa,nie dam się dalej męczyć.
    Kombinowałem,kombinowałem ale nic niwe wykombinowałem.Odłączyłem dziada i zadzwoniłem do kumpla co by go zreanimował.
    No ale powstał problem,wieczór bez kompa to wieczór stracony...
    Wywlokłem laptopa z torby i...

Klawiaturka,myszka,pelna opcja :mrgreen: Ino sound card do DEE :razz:
    No ale na czas reanimacji musi być.Dobrze że nie musze palcem gmerać po touchpadzie i łap do klawiszy wyciągać.
    Sorki ale sie musiałem wyżalić :neutral:

hm. po temacie myslalem ze sam zmajstrowales komputer, a tu sie chwalisz ze laptopa wlaczyles :)hehe

Skomentuj

umberto, a tak mi odradzałaś, tak zaklinałeś, tak psioczyłeś na laptopa jak się Ciebie radziłęm w tej sprawie :) Ja tam mam od 2 tygodni w końcu swojego i z blaszaka będę korzystał tylko, gdy naprawdę muszę Jedyne co to na szybko muszę sobie jakąś kartę dźw. zrobić, bo z tą co mam mnie krew zalewa.

Skomentuj

No laptopa,ale z jakimi opcjami :mrgreen:
        Cała rodzinka sie ze mnie śmieje,myśleli że pójde na tv,frajerzy :grin:

Skomentuj

Ja ostatnio zmajstrowałem kompa :P
          Core 2 Duo E6400, scythe infinity, asus p5b deluxe , 2 x 1gb 800mhz itd :P

Skomentuj

hahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

[ Dodano: 2006-09-14, 19:52 ]
            to wy az tak uzaleznieni od komputra jestescie? :)

[ Dodano: 2006-09-14, 19:53 ]
            takero to teraz tylko skoncz w koncu te swoje dzielo 5.1 i bedizesz mial niebianski sprzet :)

Skomentuj

greg00, od kompa?Nieeee,od tego forum,ino sie F5 wciska raz na 5 min. :grin:

Skomentuj

no w sumie teraz jak siedze na studiach i sie ucze do jutrzejszej porpawki to tez zagladam tu mnej wiecej co 5-10 min :), wy jako moderatorzy w sumie caly czas tak powinniscie hehe:)
                tak wiiec trzymam kciuki abysice robili tak dalej :) i sprawne komputery zeby byly

Skomentuj

No...powiem Umberto, ze widoczek jak z mojego pokoju.
                  Jeno kolorki sprzetu troche insze.
                  Ale fakt...to AC`97 w lapkach to jest jakas porazka do kwadratu.

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                    zagladam tu mnej wiecej co 5-10 min , wy jako moderatorzy w sumie caly czas tak powinniscie hehe:)
                    sobie zobacz ile tu czasu spędzam ;]
                    http://diyaudio.pl/memberlist.php

Skomentuj

hm... patrze na ta liste ale nie wiem co tam mam zobaczyc, ile postow nabiles? widze pod nickiem :), a ile czasu tu spedzasz to tam nie widac, chociaz przydalo by sie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                        , a ile czasu tu spedzasz to tam nie widac, chociaz przydalo by sie
                        widać...
                        Zmieniasz metode sortowania na "łączny czas wizyt", a sortowanie na "malejąco" i widzisz coś takiego:

Skomentuj

a no rzeczywiscie :) no sporo sporo tu siedzisz, ale ja tez nie zostaje w tyle z tego co widze

Skomentuj

Czaruję...
                          X