Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nasze ustroje

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nasze ustroje

Może uda się rozwinąć temacik w którym użytkownicy pokażą zdjątka domowego zacisza w którym słuchają muzyki. Co by nie było odsłuchy są bardzo ważną częścią naszego kochanego diy. W dziale konstukcje możemy zobaczyć zdjęcia naszych dzieł jednak nie zawsze w ostatecznym ustawieniu.

Tak więc zapraszam wszyskich do pokazania swojego ustroju:)

Mój ostatni (dzisiejszy) nabytek który służyć będzie nie tylko do odsłuchów ale i do wypoczynku. Kanapka + dwa foteliki

Kolumny raczej większośc poznaje czyli Łezki + Płaczek = 2.1

tak sobie patrze zapomiałem sciągnąć ubrania...tfu ustroju rozpraszającego z kolumny

sie tu tez dodam tylko musze sprzątnąć w pokoju :P
    ps bardzo fajny pokoik no i nowy nabytek elegancki :mrgreen:

Skomentuj

no ladnie sie prezentuje :), widze ze tapeta na scianie pewnie tez zrobiona specjanie do odsluchu :)
      no i co najwazniejsze widze Porsche na pulpicie

Skomentuj

No robaczki dawajcie pochwalcie się czego i jak tam słuchacie. fajnie by było gdyby topic się rozwinął :!:

Skomentuj

Pochwalił bym sie ale nie chce mi sie sporzątac a wstyd tak zdjecie robic :P

Skomentuj

ja zrobie cos jutro z tym ze mam femont i w pokoju jest supelna prowizorka ale za to moge eksperymentowacc z ustawiniem:P

Skomentuj

http://video.google.pl/videoplay?doc...44594628&hl=pl
              a ja dam coś takiego bo mi sie nudziło dzisiaj rano i taki filmik sobie skleiłem, moze nie widać tu całego pokoju ale zawsze coś

Skomentuj

fajny topic :) jak zachce mi sie posprzatac to wam pokaze jak u mnie pokuj wyglada podczas odsłuchów :twisted:

Skomentuj

No to raz raz sprzątać i chce tu za chwile widzieć foty tudzież filmiki:)

Skomentuj

FSOL mozesz mi podac ostatni kawalek jego tytol bo te poprzednie to mialem :))

Skomentuj

zajaranyy, ale ta "korkówa" to raczej średnio pasuje do całości.Zrób coś z tym.Powaga.

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                        zajaranyy, ale ta "korkówa" to raczej średnio pasuje do całości.Zrób coś z tym.Powaga.
                        hehe moimzdaniem powinna zostac poniewaz sa na niej najistotniejsze zeczy czyli kolumny ktore instiruja B&W oraz motorek a takzke tablikcza :))

Skomentuj

harman, three_hands-that_feeling_(club_mix).mp3 :)

Skomentuj

ja sie pochwale po remncie bo teraz to jest tragedia :P a kolumny dopiero powstają wiec pewnie w grudniu cos zamieszcze :P

Skomentuj

Widze ze nikt nie chce posprzątac pokoju do zdjecia :mrgreen: (razem ze mna)

Skomentuj

no to ja w koncu posprzatalem :) i wstawilem nowego suba w koncu, w tygodniu opisze go dokladniej :)

z tylu pokoju jeszcze monitorki beda zwisaly z sufitu, narazie tylko kable leza na strychu :), ale jakos nie mam czasu tego zamontowac, a teraz studia do tego doszly wiec moze w ferie....

Skomentuj

całkiem ładny pokoj,i sprzecik,jednak niepodoba mi sie umiejscowienie centrala,nieuwazasz ze jest zbyt wysoko?

Skomentuj

nie wiem, jeszcze nie korzystalem z niego jak tam wisi :), wczesniej wisial mniej wiecej na srodku sciany, ale po remoncie powiesilem wyzej troche :)

Skomentuj

sorry... centralny pod sufitem?! to chyba jakieś nieporozumienie:)

Skomentuj

greg00, co to za subek ?? :>

Skomentuj

Czaruję...
                                        X