Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nasze ustroje

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zajaranyy, ten na rogu lewym to nie Ty przypadkiem ? :P

Skomentuj

ja obstawiam (z poprzednich fot - lezki) ze to w srodkowej kolumnie na lewym brzegu rajt?

Skomentuj

Mnie tam tylko czapka wystaje:) puenta miała być taka, że wszyscy się tak samo ubierają, może i to dziwne ale niepowtarzalny kilimat jest.

Skomentuj

hehe to jest fajne bardzo fajne:P
          u mnie w sumie jest namiastka tego... wszyscy chodzimy w bialych fartuchach;p - medycyna:P

Skomentuj

hm.. to moze nowy temat otworzcie jak wam sie studiuje, bo to nie to miejsce raczej....\
            moze sie i czepiam, no ale cala ta strona jest wogole nie na temat

Skomentuj

heh a ja widze mojego kolezke :))) jest ubrany w garnitur i ma czapke heh ......

Skomentuj

Kenwood KDC-752, acer, PC, EQ DBX-12R

Skomentuj

Moje Hi Endowe Home audio:) Róznicą frontów kolumn prosze się nie przejmować, jedna ma zrobione frezy za pomoca dodatkowej płyty a na drugą nie starczyło juz czasu(1 października wybił). Jednak od strony elektro-akustycznej jest to wersja finalna.

Napęd Yamaha m45(na fotce, poza tym kilka innych wzmaków za dużo by wymieniać), CD Yamaha CDX 530.

Skomentuj

Ciekawe jak tam wasze Świąteczne ustroje.... zdjątka słabe ale widać o co chodzi:)

Skomentuj

o hehe widze ze jako przyszly Nawigator ma Pan profesjonalny glubus podswietlany hehe
                      pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                      X