Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon wybrac vol.2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ktory telefon wybrac vol.2

mam do wydania na telefon ok 1000pln chce zeby byla to fajna zabawka ktora pozwoli mi ograniczyc korzystanie z oddzielnej cyfrowki oraz zapewni w miare dobre odtwarzanie plikow mp3. slot pamieci zewnetrzej obowiazkowy.

moje typy to SE k750i vs SE W810 vs Nokia 6280
    co wybrac? moze macie jakies inne pomysly?

niedlugo bede przedluzal umowe w Orangu, i biore nowy tel i od razu sprzeaje wiec moze ode mnie cos kupisz :) 1000zł akurat by mnie interesowalo , jeszcze nie wiem za co tylko... :)

Skomentuj

hehe no ja wlasnie tez taki manewr zrobilem. z tym ze przy abo 50pln. bralem k510i i sprzedalem za 460pln. a te modele nie oplacalo mi sie bo taniej chodza poza salonem

Skomentuj

Za te pieniadze (moze troche mniejsze) polecam Ci k750i oraz Motke e1000. Jeden i drugi to male kombajny multimedialne, jednak:
        - e1000 - wiekszy i lepszy wyswietlacz (240x320 przy 262k)
        - k750 - mniejsze rozmiary
        - e1000 - 2 kamery
        - k750 - 2mpix i autofocus
        - e1000 - trans flash 2gb max
        - k750 - memory stick duo 4gb max
        - e1000 - glosniki stereo o bardzo dobrej jakosci
        - k750 - lepsza bateria
        - e1000 - wieksza mozliwosc modu softu
        - k750 - latwosc wgrywania javy przez bt
        - k750 - irda i bt
        - e1000 - bt i umts

Osobiscie mam do sprzedania za niewielkie pieniadze k750i. Lekko porysowana, technicznie bdb stan, 512MB MS, caly zestaw. Chce 600zl.
        Pozdrawiam

Skomentuj

a czemu sprzedajesz?
          jaka jest zsadnicza roznica miedzy seria K a W? poza tym ze jest to walkman? jak to sie przeklada na jakosc i wytrzymalosc? bo wielkich roznic w funkcjach nie widze, a cena W drozszy jakies 200-300pln

Skomentuj

Polecam Motorole MPx220

Kombajn do wszystkigo:
            windows mobile 2005!!!!
            Aparat 1.3M
            Pamięć TranseFlash nie pamiętam ile
            Fajowy telefon za mniej niż 1000zł.

Zarombistą jakość dźwięku ma Motorola e398 lub jej młodszy brat Rokr czy jakoś tak. Dodam że w zestawi są słuchawki neodymowe. Słuchałem muzyki z K700i - porażka, 750 to niby W800 w innej obudowie. Jeszcze jakiegoś rozkłądaego samsunga też słuchałem i nie polecam, ale on miał 1.3M aparat, ale nie mił pamięci zew. Motorola to są telefony, a nie jakieś SE

Skomentuj

aktualnie mam motke v500. pancerny telefon.
              juz biore na tapete tego MP

[ Dodano: 2006-09-20, 10:49 ]
              naprawde tak kiepsko jest w tym soniaku z jakoscia MP3? slyszalem opinie ze jest lappiej niz w playerkach creativa

Skomentuj

Ja tam pisałem o K700i. To jest telefon z MP3, a motorola E398, Rokr to są MP3 z telefonem. Nie wiem jak gra K750 czy W800. Jeszcze mi do głowy przyszła V3i ona też ma pamięć. Polecam forum Matrax, to jakiś klub Motoroli, tam jest pełno informacji o telefonach. Ja posiadam MPX200 i jestem zadowolony, tylko tu kolei jest bardzo słaby dzwięk, ale można wszystkie filmy oglądać, po necie szperać, foty w dowolnej rozdzielczości oglądać, na gg pisać. Same plusy, a do muzy mam ZENa. E398 ma ten sam soft co V500 + MP3. Rokr chyba też i dodatkowo dodam że on jest jak iPod robiony z dostępem do iTunes

Skomentuj

mIKI, Gdyby nie wymagania co do aparatu to bym polecil p910.... ...wszystkie wymienione wyzej telefony pod wzgledem funkcji bije na glowe.... ale aparat to zwykla vga.

Skomentuj

A nokia n70? albo uzywana n90??

Skomentuj

n70 ktora mi sie nie podoba ale jest jednak lepiej wyposarzona czy 6280 ?

Skomentuj

motorola L7
                        v3i razor
                        SE k750
                        SE w800, w810...

Skomentuj

Wezme chyba N70. ma doslownei wszystko. i symbian daje duzo opcji. tylko jeszcze zeby byla ladniejsza

Skomentuj

mIKI, i żeby trzymała troche więcej bateria...

Skomentuj

6280, mialem do czynienia, lepszy lcd od n70 ale i tak wolalbym n70 lcd i tak jest ok, mialem taki sam w 6630...
                              Co do symbiana w N70 i w innych to bajerka, wszytko co sie chce mozna dodac jakims programikem albo cos

Na n90 nie patrzyles?

Skomentuj

patrzylem ale jakos nie pasi mi no i na nowke mnie nie stac...
                                a czy na n70 da sie ogladac filmy w divixie?:>

Skomentuj

Na kazdym symbianie mozna, sa kodeki do tego, na 6630 moglem ogladac :)

Skomentuj

a moze SE D750i ???
                                    Aparat 2 Mega
                                    radio z RDS
                                    wszytko co moze prawie byc...

Skomentuj

Zobacz samsunga X820 :)

Skomentuj

wlasciwie to zdecydowalem sie na N70. brzydki telefonik ale ma duuuuze mozliwosci i dobry aparacik:)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X