Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie studia wybraliście?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie studia wybraliście?

Wiem że duże grono userów naszego forum zdawało w tym roku maturę. Zdali oni sami lub z Giertychem ale zdali. Może pochwalicie się gdzie poszliście na studia, oraz czy dzienne czy zaoczne.

Ja poszedłem na Politechnikę Wrocławską, na wydział Mechaniczno Energetyczny (W-9) na kierunek ENERGETYKA. Z każdym dniem bliżej 1 października coraz mniej mi się to podoba(na pierwszym roku, analiza matematyczna, geometria wykreślna, chemia, fizyka, informatyka, ekologia, filozofia) w nawiasie tylko kilka przykładów czemu się obawiam.

IChIP na PW, czyli
    Inżynieria Chemiczna i Procesowa na Polibudzie Warszawskiej ;]

Skomentuj

ja wybralem TECHNOLOGIE DREWNA na akademi rolniczej w Poznaniu, po pierwszym roku mam zamiar wybrac specjalizacje meblarstwo lub mechaniczna obrubke drewna.
      Juz sie ciesze na warsztaty z fornirowania itp :) bo skoro teraz mam tyle frajzdy z budowania kolumn, szlifowania oklejania i wogole majsterkowania to postanowilem pojsc w tym kierunku a ze z fizyki nie bylem za dobry to na studia akustyczne nie skladalem papierow...

Skomentuj

pan_pawel, też złożyłem na ten kierunek na SGGW ;]
        ale w końcu życie to nie diyaudio tylko ;]

Skomentuj

tez skladalem na sggw dostalem sie ale wybralem poznan zawsze to ponad 200km blizej domu :)

Skomentuj

Ja również w Poznaniu, z tym że na Politechnice na kierunku budownictwo. Już od poniedziałku studiuje.

Skomentuj

akademia medyczna niestety bialystok:) ale moze w przyszlym roku uda sie wbic do stolicy:P
              wczoraj dostalem czesc ksiazek.... kilkadziesiat kilo makulatury... szok:)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                ale w końcu życie to nie diyaudio tylko ;]
                takero co ty za herezje głosisz

Skomentuj

mIKI, miałem do łodzi iśc ,ale wolalem rok przeczekać niz kombinować aż tak...
                  tym bardziej że z warszawy to łatwo się przenieśc, ale do wawy to już problem...
                  ŁukaszN, życie ;]

Skomentuj

takero, jak poprawie fize na jakies 50% to mnie przyjma bez gadania:P

Skomentuj

Ja jak znajde jakaś prace z której da sie odłożyć to chyba zrobie 2 fakultet, mechanika wydaje sie być teraz dość dobrym kierunkiem, który w połączeniu z elektronika dać powinna niezłe mozliwosci.

Skomentuj

Informatyka i Ekonometria na Akademii Ekonomicznej w moim Home Town - Katowicach.

Skomentuj

A ja jestem w Akademi Morskiej w Szczecinie, kierunek to Morskie Systemy Informatyczne na wydziale Nawigacyjnym. Ukończenie studiów daje możliwości pracy zarówna na morzu jak i na lądzie. Aha MSI jest to kirunek umundurowany więc codziennie musze smigać na uczelnie w mundurku:) podoba mi się wyszysko prucz matmy i fizyki mimo przesympatycznych nauczycieli.

Skomentuj

jak to sie mowi za mundurem panny sznurem:) no i nie ma problemu z ubieraniem sie:P
                            sam myslalem o wojskowej akademii medycznej;]

Skomentuj

WAMu juz nie ma :P jest tylko uniwersytet w lodzi ;p

a ja na akademii medycznej

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                                a ja na akademii medycznej
                                ale to już chyba od jakiegoś czasu ? :)

Skomentuj

ale co tam, nabijam pposty

Skomentuj

aryan, w bialymstoku?:P

Skomentuj

moze...

Skomentuj

EiMPS na politechnice w koszalinie (eksploatacja i marketing pojazdow samochodowych)
                                        mialem wstep wolny na SiMR do w-wy ale jakos niestac mnie na mieszkanie w stolicy ...a tam byl kierunek "wibroakustyka"... :???:

Yoshi_80, mechanika, elektronika i informatyka i masz prace zagwarantowana w calej polsce!! gadalem z gosciem z merca(z centrali) i mowil ze takich biora bez pytania...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X