Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupie wzmacniacz. Tylko jaki prosze o pomoc

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kupie wzmacniacz. Tylko jaki prosze o pomoc

Tak jak w temacie zastanawiam sie nad kupnem wzmachola myślałem coś zrobić na TDA ale nie zabardzo wiem co prosze o pomoc co tu zmajstrować tak do 100zł :-)

Kolumny 3way
    stx 22-120-4 SS

ARV 104 TESLA

Stx 17-150-4 ss chyba spalony

[ Dodano: 2006-09-27, 12:04 ]
    nie chce mi sie odkręcać głosników wydaje mi sie ze ten stx to 27 jest ale nie jestem pewien :) aktualnie stoją one u kuzynka :-) :razz: :razz: :razz: :razz:

Zamieszczone przez DJ_Forever
    nie chce mi sie odkręcać głosników wydaje mi sie ze ten stx to 27 jest ale nie jestem pewien
    zmierz średnice kosza.
    Zamieszczone przez DJ_Forever
    Tak jak w temacie zastanawiam sie nad kupnem wzmachola myślałem coś zrobić na TDA ale nie zabardzo wiem co prosze o pomoc co tu zmajstrować tak do 100zł
    100zł za wzmaka stereo ?

Skomentuj

no nie wiem kurka a coś w tym stylu ? http://www.allegro.pl/item128794543_...4_okazja_.html

nie znam sie....

[ Dodano: 2006-09-27, 12:26 ]
      a ty masz to do złożenia bo ja miałem kiedyś kupić to od ciebie kiedyś kiedyś i kumpel mi to załatwiał a ja sie rozmysliłem bo auto skasowałem i problemów tylko potem miał a taki spoko gostek :-)

Skomentuj

hm... z tego co mi wiadomo to TDA 7294 raczej nie nadaje sie do stero zbytnio...
        doloz lepiej ze 30zł i kup na allegro jakis gotowy stary wzmacniacz stereo, ja tez teraz bede potrzebowal czegos takiego i mam wlasnie zamiar na allegro cos kupic z koncowki lat `80 albo juz lata 90 :), za 130 ostatnio jak patrzylem fajne wzmacniacze byly ale kasy nie mialem ;/

[ Dodano: 2006-09-27, 13:41 ]
        http://www.allegro.pl/item124015306_...n_idealny.html dokladnie o tym mowilem :)

Skomentuj

a co zrobic dobrego i taniego ?? mosfet ??

Skomentuj

zajrzyj w dzial elektronika, lub gotowe konstrukcje, jest tam pare wzmacniaczy wlasnej roboty stereo, ale raczej taniej to nie wyjdize niz bys mial kupic stary gotowy....

[ Dodano: 2006-09-27, 13:46 ]
            a za 100zł to mozna transformator kupic do wzmacniacza i moze na obudowe starczy jakas:)

Skomentuj

doradzcie mi cos z allegro fajnego tak do 150zł i zeby mi pociągło te magnaty co kumpel ma 200W

ewentualnie moje stx-y :)

Skomentuj

jakiś czas temu było sporo wzmaków DIY na lm-ie,
                chodziły po dość niskich cenach - 100 -150zł.
                popatrz, poszukaj, popytaj, a może coś znajdziesz.

Skomentuj

kurde dorzdzcie mi jeszcze czy lepiej robić kolumny czy kupić np:
                  http://www.allegro.pl/item129264679_...b162_nowe.html
                  http://www.allegro.pl/item127937502_...il_gratis.html

ja chyba jednak bede robił

Skomentuj

te 1 to gowno..
                    tonsile do spokojnego sluchania muzyczki
                    powtarzam to forum DIY!

Skomentuj

Temat strasznie luźny,przenoszę do off topa.

Skomentuj

2x Gdwk 9/80 nie mozna zmienić na ARV TESLA 104???

2x Arp 150-00/08

4x Arn 226-07/4

Skomentuj

jakbyś miał zwrote dedykowaną to nie,
                          ale jeśli użyjesz uniwersalnej to jedna kupa co to będzie,
                          aby daną impedancje miało , bo i tak rewelacji nie będzie.
                          Ja proponowalbym skopiowanie konstrukcji z dedykowaną do niej zwrotą.

Skomentuj

DJ_Forever kup te tonsile wg mnie i będzie fajnie. Jak nie znasz ie nic to lepiej będzie.

Skomentuj

dj_zibi, ale ja bym wolał okragłego wysokotonowca SC 10 N fajny tylko drogi troche <lol>

a ten ARV TESLA 104 nie da sobie rady ?? co o nim sądzicie ?

Skomentuj

DJ_Forever, lepiej kup stx'a AJ

Skomentuj

już sie pogubiłem bonciu..... to co am kupić za wysokotonowca ? zwrotka bedzie ebz obaw Kupie chyba tego GDW tak jak ezo robił i bedzie lussss......

Skomentuj

w kilku tematach czytam to co piszesz... po cholere sie pytasz o cos skoro sam wiesz najlepiej jak zrobic...
                                    pyttasz sie jakis wysokotonowiec, radza ci sc10n, ale mowisz ze za drogi i co sadza o ARV'ce, polecaja ci AJ;tke a ty robisz swoje i kupujesz GDW

[ Dodano: 2006-09-28, 23:22 ]
                                    jestes zdecydowany jak baba...

Skomentuj

greg00, Bo już tyle sie wszystkich osłuchałem ze szok To gdzie mam kupić SC10N??? Mam jego kupywac czy wkońcu któregos z tych ARP lub ARX

czemu mi nie przychodza powiadomienia z forum na maila ze ktoś odpowiedział <dziwne>

Skomentuj

no przeciez pisales ze sc10n za drogie sa dla ciebie ;/ kupic mozesz je tutaj: http://grelton.mycom.pl/index.php3?c...a_id_1167=1948,
                                        no i to jest wysokotonowy wiec czemu chcesz go zamieniac na ARP lub ARX? ;/ sam juz sie pogubiles, poczytaj forum i uspokuj sie, bo jak czytam twoje posty to czuje ostre podniecenie :) ( i to nie u mnie )

Skomentuj

Czaruję...