Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podziękowania dla Takero

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Podziękowania dla Takero

Dawno tu nie zaglądałem, poczytałem troche i się okazuje, że na forum zaszły niespodziewane zmiany. Po przeczytaniu postu o usunięciu Modera postanowiłem napisać coś od siebie. Mi osobiście Takero pomógł wiele razy, jako jeden z niewielu był w stanie pomóc w wielu podstawowych sprawach. Chce mu z tego miejsca serdecznie podziękować za czas jaki mi poświęcił i całemu forum. Chciałbym aby nie odsunął się całkowicie od forum i nadal pisał tu swoje posty, dajmy mu szansę rehabilitacji.

w OBI podobno jest przecena na szpadle ..bedziesz go mogl pogrzebac jako moda

Skomentuj

Skoro jest on winny to go pogrzebię, ale ten post nie miał na celu bronić Takero (bo tak odebrałem twoją sugestie kupienia szpadla w OBI - że niby ja go bronię) tylko mu podziękować za pomoc. Myśle, że jest tu więcej osób, którym Takero pomógł i z wdzieczności za stracony czas powinny sie podpisać pod moimi podziękowaniami.

Skomentuj

Zamieszczone przez TatoTurbo
        w OBI podobno jest przecena na szpadle ..bedziesz go mogl pogrzebac jako moda
        zrób mu jeszcze popiersie

Skomentuj

No kreauje się na forum mała koteria - "Grupa Takero" :o)

Skomentuj

A czy nie mogles zrobic tego poprzez PW ?? Chyba rowiniez po to jest taka funkcja...

Skomentuj

Ten topik to przykład pracy na ty mforum i podejscia do sprawy, koles chciał załozyc topik bo myslałze pare osób sie chociaż wpsize a tu go jada, niemam zdanian a temat wpisu TT bo to weteran ale pozostała grupka poprostu świeci przykładem, to ze to offtop to nieznaczy ze można poniżac innych, a moderator juz dawno powinien usunac ten topik zwazajac na aferę na temat mr T.

Skomentuj

niejest sam bo rowniez uwazam ze Takero odwalił duzy kawał roboty,na GG mi pomaga ciagle,a pisalem o tym juz w innym topicu wiec tu niechcialem.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                  Off top off topem ale to co się tu wyprawia to już lekka przesada.Wystarczy,zamykam.

Skomentuj

Czaruję...
                  X