Dawno tu nie zaglądałem, poczytałem troche i się okazuje, że na forum zaszły niespodziewane zmiany. Po przeczytaniu postu o usunięciu Modera postanowiłem napisać coś od siebie. Mi osobiście Takero pomógł wiele razy, jako jeden z niewielu był w stanie pomóc w wielu podstawowych sprawach. Chce mu z tego miejsca serdecznie podziękować za czas jaki mi poświęcił i całemu forum. Chciałbym aby nie odsunął się całkowicie od forum i nadal pisał tu swoje posty, dajmy mu szansę rehabilitacji.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Podziękowania dla Takero
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Skoro jest on winny to go pogrzebię, ale ten post nie miał na celu bronić Takero (bo tak odebrałem twoją sugestie kupienia szpadla w OBI - że niby ja go bronię) tylko mu podziękować za pomoc. Myśle, że jest tu więcej osób, którym Takero pomógł i z wdzieczności za stracony czas powinny sie podpisać pod moimi podziękowaniami.
Skomentuj
-
Ten topik to przykład pracy na ty mforum i podejscia do sprawy, koles chciał załozyc topik bo myslałze pare osób sie chociaż wpsize a tu go jada, niemam zdanian a temat wpisu TT bo to weteran ale pozostała grupka poprostu świeci przykładem, to ze to offtop to nieznaczy ze można poniżac innych, a moderator juz dawno powinien usunac ten topik zwazajac na aferę na temat mr T.
Skomentuj
Skomentuj