Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

LOW ID w neostradzie... problem z eMule plus

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

LOW ID w neostradzie... problem z eMule plus

Witam wszystkich...
    Mam taki problem... jak włanczam eMułka plusa... to wyświetla mi sie LOW ID... a z Miesiąc temu przed formatem kompa wszystko było OK Miałem HIGH ID...
    co z tym fantem zrobić... :neutral:

z góry dziekuje za odpowiedz... :wink:

Pozdrawiam Filipek :mrgreen:

Sprawdź windowsowego firewalla, emule nie może być zablokowany.

Skomentuj

ventor, ale ja nie mam zapory systemu tej windosowskiej... nie mam zadnego firewalla... jade bez takich pierdół... :twisted:

Skomentuj

to sprawdz czy nie masz zablokowaqnych portow ogolnie poleca PFO polskie forum osla WWW.OSIOL.COM

Skomentuj

kurde na tamtym forum powiedziano mi ze do mojego eMułka plus nic mi nie pomogą... u nich nikt tej wersji nie uzywa :neutral:

Skomentuj

to zmiana na zwyklego osla, ja caly czas lece na zwyklym i nie mam zadnych problemow, a uzywam neostrady

Skomentuj

pan_pawel, u mnie na początku na zwykłym osiołku było wszystko OK... a powiedz mi jak masz tam poustawiane te różne pierdoły w "parametry łącza" :?:

Skomentuj

A nie lepiej Bear Share?Troszke sie wywala,bynajmniej u mnie.Ale zapitala całym pasmem,wsio sie błyskawicznie ściąga.Osiołek jak i inne cuda,torrenty ledwo chodziły,transfery śmieszne jak na modemie.A misiaczek śmiga jak Kubica :grin:

Skomentuj

umberto, jasne ze Bearshare jest lepszy od mułka.. sam sprawdzałem

pozatym w emulu musisz wybierac jakies wynalazki typu serwer czy custam, a w bearze nie :P

Skomentuj

Beashare raczej do mniejszych plików, do większych raczej muł będzie lepszy.

Skomentuj

Langusta, czy ja wiem...mnie to w mule denerwolwalo ze jak sciagam jakis wiekszy plik to na jakies fragmenty mi dzieli..a w bearze nie.. i bear sciaga szybciej (sprawdzone ) nawet wieksze pliki

Skomentuj

pan_membran, zgadzam się, że bear obecnie kasuje wszystko - ściąga szybko, bezproblemowo, nawet amatorzy poradzą sobie z obsługą. Do piosenek jest bezkonkurencyjny. Ale duże pliki czasami "gubi", choć jak tlyko jest więcej źródeł, to leci ultra-szybko i bezproblemowo. Ten program nie ma teraz konkurencji, osioł, torrent, kazzaa są daaaaaleko w tyle.

Skomentuj

hm... torrenty do filmow i innych duzych plikow najlepsze (www.torrenty.org.pl :) - 5zł kiedys placilem za rejestracje, ale mysle ze warto bylo :)), no a do piiosenek to tak jak mowil przedmowca, Bear najlepszy teraz chyba, chociaz ja tez scagam ostatnio ze strony :
                          http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=4838743&start=1500, polecam przejrzec od poczatku i ssac na biezaco pozniej, duzo doobrych nowosci w dobrej wersji

Skomentuj

Czaruję...
                          X