omg ale tu propozycje lecą... rozumie, że to maja być kolumny typowo imprezowe? Skoro tak to nie zaden fornir! nie żadna lakiero-bejca! Jak masz w miare gładka powierzchnie to kup emalie barwna np. z Fausta, jedna puszka 15zł, a wystarczy farby na dwie warstwy w dwóch większych kolumnach. Pomalujesz czarnym czy dowolnym kolorem i będzie to w miare wytrzymałe na odryśnięcia.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
tanio ale solidnie
Collapse
X
-
ja mialem z drewno-luxa i z zagoby, i jeden i drugi byl kruchy, moze nie tak ze jak dotykalem to sie rozpadal, ale przeciac rowno wzdluz jest bardzo ciezko, tak zeby nic sie nie uszczerbilo, no i jak sie klejem posmaruje to sie wygina, pozniej jak sie chec wyprostowac to potrafil popekac... nie polecam w sumie :)
Skomentuj
-
greg00, Zalezy jaki rodzaj forniru. JA na drewor luxa leje bo kolesie niepotrafią się dogadac przez mejla , totalne głąby no i cene jaką mi strzelili to szok, ponad 105 pln za fornir który mnie kosztował 55 pln w zagłovie gdzie przez allegro kupiłem duże płąty, pakowane elegancko ze sie nieuszkodzą ale przy wyciaganiu ostroznym trzeba być, no i oczywiście kontakt super klasa, polecam.
Skomentuj
-
no zalezy d rodzaju, dab jest kruchy i tu i tu :), chociaz mi sie wydaje ze z drewno-luxa mialem troche grubszy kiedys, tutaj 0,6 mm...
o drewnoluxie juuz kiedys pisalem, czasem dpisuja a czasem przez rok czasu zero odezwu, zalezy jaki humor maja chyba, ale zoglobe jak najbardziej polecam :)
Skomentuj
Skomentuj