Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

telefon na abonament - co wybrac...?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

telefon na abonament - co wybrac...?

mam maly problem;/
    konczy mi sie umowa ze stara Idea ( juz 4 lata minelo) no i trzeba cos wybbrac nowego, ale jak naraze to dali mi taka propozycje ze jako nowy abonent bym chyba dostal lepsze warunki ;/
    co wy polecacie?
    najlepej jakis abonament ok 50zł (+/- 10zł) z jakims dobrym telefonem na ktorym mozna najwiecej zarobic, bo od razu chce go sprzedac, jakos sie nie interesuje juz tymi sprawami (tzn. telefonami) i nie iwem co wyrac

poszukaj na forum,był 2 tematy ktory telefon wybrac ,zeby sprzedac jak najdrozej.

Skomentuj

Tasior, tu chodzi o abonament...
      Qmpel ma ten sam problem, szukaliśmy i na te oferty aż płakać się chce... zalezy też do jakiej sieci piszesz dużo czy dzwonisz. Ogólnie ciężko coś chwycić dobrego.

Skomentuj

jakims dobrym telefonem na ktorym mozna najwiecej zarobic, bo od razu chce go sprzedac, jakos sie nie interesuje juz tymi sprawami (tzn. telefonami) i nie iwem co wyrac

wiec chyba jednak tez na tym zalezy

Skomentuj

po 1 musisz zobaczyc i pomyslec do czego najczesciej uzywasz telefonu, sms czy rozmowy i w jakich sieciach. proponuje orange. za 50zl mozesz skonfigurowac swoj plan na super warunkach. np: 3darmowe numery, wieczory i weekendy tez za free i kilka pln na wszystkie inne polaczenia.

Skomentuj

hm, mam dziewczyne w Orange no i w sumie to najwiecej do niej pisze + najwiecej tez do niej dzwonie, jak chce do domu zadzownic to puszczam sygnala :), duzo mi nie potrzeba, darmowego numeru hm.. sam nie czy chce (domyslce sie o co chodzi :)), w sume przydaly by mi sie darmowe smsy na jakis jeden numer :) a reszta niech i nawet po 20 gr. zostanie i by bylo ok,

Zamieszczone przez mIKI
            jakims dobrym telefonem na ktorym mozna najwiecej zarobic, bo od razu chce go sprzedac, jakos sie nie interesuje juz tymi sprawami (tzn. telefonami) i nie iwem co wyrac

wiec chyba jednak tez na tym zalezy
            chodzi mi o to gdize najlepiej wziac jakis telefon na abonament :) taki telefon ktory mozna drogo sprzedac :)

moj brat w tamtym roku bral telefon w erze, abonament na 60zł to jakby chcial sprzedac telefon to ok 800-900zł by mogl zarobic, bbo mogl wziac V3 za 99zł a wtewdy na allegro chdozily po ok 1000zł, no ale teraz jakos nie widze takich mozliwosci ;/

Skomentuj

Bierz orange w takim razie, to jest pewne skoro tam chcesz dzwonić i pisać. A co do telefonów, idź i niech przedstawią Ci oferte, wtedy wracasz, allegro.pl i kalkulujesz :mrgreen:

Skomentuj

no na stronie przedstawili mi propozycje to moglem wziac telefony hm... : samsunga X200 za 1zł, to ten sam telefon dostala moja dziewczyna pol roku temu jak przedluzala, tyle ze placi 25zł i w mixie i 2 lata dopiero tam byla, no i jeszcze 3 inne telefony podobnej klasy, lub jakby nie bral telefonu to jakies tam 3 propozycje ale tez nic cekawego ;/, wczesniej proponowali bez telefony za tyle samo kasy 2 razy wiecej, a teraz nawet tego nie ma ;/

Skomentuj

ja niedawno wzialem k510i za 1pln i sprzedalem za 510pln, na zadnym innym tyel nie dalo sie zarobic... kiedys byly inne mozliwosci
                  bierz w orange do laski numer darmowy, nie musisz mowic jej:> no i smski tez bedziesz mial do niej za free.

Skomentuj

hm.... tego mi nie proponowali, a taki uklad bby mi pasowal, no i do tego telefon jakis :), przejde sie niedlugo jakos i na zywo z nimi pogadam, dizeki :)

Skomentuj

Ja poszedlem, przedstawili mi jakie telefony i za ile moge dostac, mowie chwileczke i ide z kartka i dlugopisem do tego kompa w sciane wmontowanego, daje cos tam orange i pokazuje sie zwykle IE no to allegro.pl i sprawdzam kazdy telefon dziwnie sie ludzie patrzyli... I wracam zadowolony - samsung X700. 122zl, za 575 zl poszedl. Miesiac temu :)

Skomentuj

hm... no to za duzo nie zyskales... ja liczylem na ciuek wiekszy zysk ;/, no ale zobaczymy c z tego bedize, moze poczekam sobie do swiat, napewno jakies promocje beda

Skomentuj

450zl za nic, bo to umowa ojca byla... Codziennie sie tyle nie dostaje :)
                          A ile sie zarobi to juz zalezy od historii rachunków itp, bo na jej podstawie oferty szykuja... Dziwne to, bo jak moj ojciec zawsze miesci sie w 100 darmowych minutach to po 2 latach daja taka oferte ze lepsze telefony sie dostaje na nowej umowie :/
                          Wlasnie tak bylo 2 lata temu w erze... 6 lat stazu i telefony pokroju 3510i za 50zl netto :/

Skomentuj

nom dziwne to jest, u mnie jest podobnie, no mi teraz proponuja jak bym nie bral telefonu ( do wyboru jedna opcja :)):
                            "-Dostaniesz dodatkową kwotę stanowiącą 50% Twojej opłaty stałej. Dodatkowe złotówki możesz wykorzystać na połączenia w sieci Orange i na numery stacjonarne.
                            -Dzięki tej usłudze po drugiej minucie każdego połączenia do sieci Orange, płatność za nie ulegnie zawieszeniu, aż do 60 minuty. Oznacza to, że za godzinne połączenie zapłacisz jedynie jak za dwu minutową rozmowę. Jeśli połączenie jest dłuższe niż 60 minut, każda następna minuta jest płatna wg cennika.
                            -Bezpłatnie zmienisz swój plan taryfowy na Twój Plan. Oznacza to, że w ramach stałej opłaty miesięcznej będziesz mógł rozmawiać ze wszystkimi numerami po stawce 75gr i jednocześnie łączyć się z siecią Orange i numerami stacjonarnymi po atrakcyjnej obniżonej stawce, wynikającej z usługi Orange i Stacjonarne."
                            a jakbym bral telefon nowy to bez zmian wszystko, i telefon przykladowy to samsung X200 :|, poprostu jaja
                            moja dziewczyna w mixie przedluzala umowe i miala duzo lepsze warunki, placi 25zł i bez telefonu by dostawala 50zł czyli drugie tyle ( mi proponuja tylko polowe wiecej :|), no i telkefon jej taki sam proponowali jak mi teraz, tyle ze pol roku temu, no jaja poprostu sobie robia

Skomentuj

Bo trzeba dyskutować i tyle.Przykład:Koniec umowy mojej siorki,propozycje mętne ale przez upartość za złotówe wyrwała nokie,ta co się rozsuwa,nie pamiętam modelu.W cenniku ładnie stoi bynajmniej.Trza sie o swoje upominac i straszyć odejściem,jedyna nasza broń.Wiem od psiapsiułki (robi w orenge) że przedstawiciele mają ogromną elastyczność cenową.Gorzej jak "zgubią" klienta".Wtedy mają po dupie.I to trzeba wykorzystywać.Ja sam niebawem będe toczył taką akcję,cel-komunikator :grin:

Skomentuj

Czaruję...
                              X