Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Buda closed,checa jak cholera

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Buda closed,checa jak cholera

No właśnie,od dłuższego czasu jeździ mi w aucie sub w takiej właśnie obudowie,closed.
    I dziś,z wielkim przerażeniem,dowiedzialem sie jak solidnie mam budke uszczelnioną.
    Otóz od kliku/kilkunastu dni nie wiele w aucie gralem,natomiast żoneczka nagminnie zapychała kufer zakupami niemal codzień.
    Tak się dziś zlożyło że wywaliłem z odtwarzacza obsłuchaną płytke Sydneia Polacka i zarzuciłem składanke eski.No i gdzie sie do cholery podział bas????Coś tam niby mruczy ale totalnie niewyraźnie...Kręce radiem,filtrami,jest niby lekka poprawa ale przy ustawieniu przód 20% tył 100%...zonk jak cholera.
    Nalatalem sie jak glupi między kabiną a kufrem i zero poprawy.Ale cos mnie tknęło i "bujnołem" ręką membrane,sztywna jak kamień.Kurde,zatarta cewa czy jak?Łapie więc za wkrętare i już myślę jak tu wyjśc z opresji a tu przy odkręcaniu połowy wkrętów usłyszalem szybkie pssss..... i głosniczek odzyskał dawny skok. :lol:
    Okazało się że że przez te pare dni moja Pani skutecznie wykorzystywała membrane jako oparcie dla swych dość ciężkich zakupów,membrana wpadła przez te kilka dni do środka a że buda szczelna nie chciała za szybko powrócić do neutralnego położenia.Pomogło odkręcenie wooferka dopiero.
    Ale co ja żem sie nie na wku....ł :cool:

Hahaha
    Trzebabylo jakas maskownice na glosnik zamontowac

Skomentuj

Lol!! niezle..

tak jak mowi maxi, lepiej założ maskownice.. :)

Skomentuj

albo kup zonie drugi samochod :), ale fajnie zassalo :)hehe

Skomentuj

A tak własciwie to co tam w " kufrze" masz aktualnie? :)

Skomentuj

Ja bym wniósł o rozwód :mrgreen: ... chociaż nie bo na płyte Eski dupy nowej nie wyrwiesz raczej :P

Skomentuj

Budzik ... poplakalem sie :lol: :lol:

Skomentuj

Tasior, od dawna jeździ Polk,i raczej nie zanosi się na zmiany.Jestem zadowolony.
                Budzik, nie da rady,za stary jestem :lol:
                Maskownica...hm,kiedyś napewno będzie.Pytanie tylko kiedy...jak narazie to i budka nie oklejona :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                X