Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[przestroga] Droga z mazur do wawy ...straty.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[przestroga] Droga z mazur do wawy ...straty.

Dziś w nocy wracalismy z mazur do wawy.
    Jechalismy w dwa auta. Predkosc ...adekwatna.
    Wyskoczyl koledze lis. Musze dodac ze czlowiek ktory ma doswiadczenie. Nie zamieszczam zdjec samego lisa ..bo to okropny obraz ale zobaczcie czy oplaca sie jezdzic noca z duza predkoscia. Samego lisa poprostu szkoda.

Chlodnica ..300-400zł
    Zbiornik spryskiwaczy - 50zł
    Zdezak 300-400zł
    Robocizna 200zł

Razem ...tego nie zplacisz karta Master Card.

Tak czy inczej jestem zdania ze czasami warto jechac wolniej o te 20 - 30 Km/h !

Ojcu kiedyś w dzień! zza skarpy wyskoczyła sarna :/

Skomentuj

to prędkosc musiała byc ładna albo lis był potężny ze tak auto rozwaliło. TAk jak mówisz 20 czy 30 minej ale jak ktos jedzie 90 to niemusi, bo jeśli jechaliscie 190 to wyapdało by jechac o te 70-90 mniej :P

Pare lat temu w lasu wyskoczył dzik i wpadł w nissana kombi mojego wujaszka , po chantlach, ale przy bardzo małej predkosci dzik pierdyknał w lewe koło przeleciał przez maskę i pobiegłdalej :cool: twardziel, auto rozcharatane, wiem że jechac sie niedało ale co z nim wiecej to niewiem bo byłem młody i niepamietam :mrgreen:

Skomentuj

ladna predkosc to byla tu...
        http://www.honda-crx.info/forum/view...e3645f6cedea9f

Zdarzyło sie to u mnie w miescie tydzien temu.

Skomentuj

[*]

Skomentuj

my skasowalismy wilka - lisa ....
            moze kogos bedzie leczyc cos takiego przed szybka jazda ...szkoda dwoch mlodych ludzi

Skomentuj

TatoTurbo, szyba jazda a szybka jazda to dwie inne rzeczy, każdemu moze się zniefarcić przy 100 czy 90. A ja jeżdża czubki tak jak u mnie lecieli równo 200 i sie zawineli na drzewie to jest szczyt bo kto w zakret wchodzi z taką prędkością :neutral: No ale tamto z forum dowodzi głupoty kolegów co jechali tym autem bo wątpie zeby mieli pecha przy 70 h na godzine.

[ Dodano: 2006-10-17, 05:35 ]
              PS. na szczescie u nas można tylko stracic słuch a nie zginac chyba ze kogos wywieje oknem z 3 pietra :P

Skomentuj

hehe:), lub podczas robienia mozna zobic sobie krzywde i stracic to i owo, roznie to bywa

Skomentuj

ewentualnie poopcinac sobie palce wyrzynarka

Ten samochód to maskara nie ma co zbierac, no ale jak sie nie ma oleju w głowie to i tak bywa

Skomentuj

JAREK, Tragedia, ale nie ukrywajmy że co jak co ale CRXy są dość delikatne choć z drugiej strony nie znam samochodu który wytrzymał by dzwon przy podobnej prędkości i wyszedł z tego lepiej :|

"better waste a minute in life, than life in a minute"

Skomentuj

Czaruję...
                    X